Anatoli | volné termíny | Cestolapka.cz

Anatoli Agia Pelagia, Řecko

Popis
Kladné stránky

blízko centra letoviska i písečné pláže
bazén
wi-fi zdarma na recepci

Záporné stránky

klimatizace za poplatek 6 EUR/den
rekreační poplatek 0,50 EUR/studio/den

Názory klientů

„Letos jsem s vámi cestovala poprvé a musím říct, že jsme byli s manželem velmi spokojeni. Ubytování v Anatoli bylo pěkné a paní domácí příjemná. Měli jsme to kousek do města i na pláž, což nám vyhovovalo. Okolí je moc krásné, tady se nudit určitě nebudete. Pokud to i další rok vyjde, tak určitě pojedu s vámi. Manželé Bujnochovi“

"Moc se nám zde líbilo, byli jsme spokojeni se službami a zvláště jsme oceňovali blízkost krásné písečné pláže a především čisté a teplé moře. Děkujeme i našemu delegátovi panu Jiřímu, který nám podal užitečné informace o letovisku i výletech. Ještě jednou díky za vše. Klodvigová. "

Destinace Proč právě Stalida?

Původně turistické městečko Stalida, které leží jen 30 km od letiště se postupně rozrůstalo tak, až se postupem času spojilo s rušnější a větší Malií v jedno velké moderní turistické centrum. Najdete tu množství obchodů, půjčovny aut i motorek, směnárny, restaurace, taverny a hlavně v okolí proslulé diskotéky a bary. Krásné písečné pláže s nabídkou vodních sportů patří k nejlepším na ostrově. Zbytky paláce z období minojské civilizace se nachází kousek za Malií. Jezdí sem turisté z celého světa. Pláže s pozvolným vstupem do moře jsou ideální pro rodiny s dětmi i pro turisty s omezenou schopností pohybu.

Pláž: písečná s jemným pískem a krásně pozvolným vstupem do vody.

Moře: průzračně modré, místy s útesy a podmořským životem.

Aktivity v okolí: vodní sporty na pláži, půjčovny kol, skútrů, čtyřkolek a aut, spoustu restaurací s řeckou stravou, obchůdky, bary. Doporučujeme fakultativní výlety s našimi delegáty, kteří vám přiblíží život na Krétě.

Ubytování: ubytování s bazénem bez stravy nebo s polopenzí i hotel přímo na pláži také s polopenzí. Na Krétě doporučujeme ubytování bez stravy, ve Stalidě jsou výborné restaurace, kde si opravdu pochutnáte.

Váš delegát: Martina.

Apartmánový dům ANATOLI

Apartmánový dům Anatoli leží na rohu hlavní ulice známého turistického letoviska Stalida, na řeckém ostrově Kréta. Obchůdky, bary, restaurace a místní taverny najdete v nejbližším okolí. Příjemnou procházkou nebo turistickým vláčkem se lze také snadno dostat do vedlejšího letoviska Malia, které je se Stalidou téměř propojené. Písečná pláž je vzdálena pouze přes silnici. Součástí apartmánového domu je vlastní bazén se slunečníky a lehátky zdarma. Doporučujeme všem věkovým kategoriím, kteří vyhledávají ubytování v blízkosti pláže i centra.

Studio pro 2 osoby (ST 2)

standardně vybaveno. Skládá se z jedné místnosti, dvou pevných lůžek nebo dvoulůžka s možností přistýlky. Součástí vybavení je kuchyňský kout (lednice, vařič, rychlovarná konvice, nádobí pro jednoduché stolování), vlastní sociální zařízení (sprcha, WC), klimatizace (za příplatek 6 EUR/den), balkon nebo terasa s posezením. Studia jsou orientována s výhledem do rušnější ulice.

Vybavení

recepce, TV koutek, prostorná terasa s výhledem do ulice, bazén s oddělenou dětskou částí, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, wi-fi připojení na recepci zdarma.

Stravování

vaření z vlastních zásob, stravování v místních tavernách nebo možnost dokoupení polopenze v hotelu Christiana Beach.

Vzdálenosti

pláž 70 m, centrum Stalidy 100 m, Malia 3 km, nejbližší nákupní možnosti do 30 m, letiště v Heraklionu cca 30 km.

Pláž

dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Plážový servis za poplatek nebo za konzumaci v baru na pláži.
Zábava a sport: na pláži je možnost výběru vodních sportů (za poplatek), fakultativní výlety, půjčovny aut, skútrů či kol, diskotéky, bary, restaurace, nákupní možnosti.

Vybavení
recepce, wi-fi zdarma (na recepci), TV/SAT, trezor za poplatek (na recepci)
Pokoje
Dvoulůžkové studio - balkon nebo terasa - vybavení: rychlovarná konvice, kuchyňský kout, sociální zařízení, klimatizace za poplatek, dvouplotýnkový vařič, minilednice, wifi na recepci , Dvoulůžkové studio s možností přistýlky - balkon nebo terasa - vybavení: rychlovarná konvice, kuchyňský kout, sociální zařízení, klimatizace za poplatek, dvouplotýnkový vařič, minilednice, wifi na recepci

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti