Penzion V Aleji | volné termíny | Cestolapka.cz

Penzion V Aleji Valtice, Česká Republika

Velmi dobré
17 RECENZÍ
3.8

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.8/5.0
Recenze od uživatele Petra Machová

Petra Machová

07.09.2020

2.0

Úklidu a vylepšování prostředí se nepříjemná paní majitelka moc nevěnuje. Vybavení kuchyně je pro citlivější povahy nepoužitelné. V pokoji byla cítit zatuchlina. Inzerovaný apartmán ve kterém jsme bydleli byly vlastně dva pokoje s kuchyňkou a zázemím společným pro celý penzion, pořád takže člověk neměl žádné soukromí, které u apartmánu předpokládá. V umývárně nebyl ani háček na ručník. Naopak je fajn, že je pension blízko nádraží, dá se i celkem pohodlně zaparkovat a k zámku to není daleko. Příjemné je také posezení na zahradě, pokud je tedy volné.

Recenze od uživatele Vladimir Kocour

Vladimir Kocour

27.09.2019

5.0

Dobrý penzion a milá majitelka.

Recenze od uživatele Dana Hrabovská

Dana Hrabovská

04.08.2019

4.0

Pokoj byl čistý, uklizený, příjemná paní, hezké domácí prostředí i s terasou a dvorkem, trochu nám vadilo, že v restauraci vedle se téměř nevaří, pouze v pátek a v neděli a kvalita oběda byla podprůměrná.

Recenze od uživatele Tomáš Benda

Tomáš Benda

24.09.2018

5.0

Ochotna majitelka, Dobrá poloha i cena ubytování, možnost posezení na zahrádce.

Recenze od uživatele Marian Fico

Marian Fico

21.08.2018

4.0

Přespali jsme cestou jen jednu noc, za tři stovky dobrý. Vedle restaurace, taky ušla a když popiješ ve 100dole máš na svět shovívavý pohled.

Recenze od uživatele Pavel Bednář

Pavel Bednář

14.08.2018

4.0

Velmi prijemna pani domaci. Vse bylo uklizene a ciste. Pokud si rano chcete prispat mozna vas bude rusit blizkost zeleznicni trati. Jinak prijmne prostredi, nadherna zahradka a vedle restaurace. Parkovani naproti a do centra je to kratka prijemna prochazka.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti