Melia Las Antillas | volné termíny | Cestolapka.cz

Melia Las Antillas Varadero, Kuba

Velmi dobré
5 RECENZÍ
4.0

Popis hotelu

Poloha
Melia Las Antillas je velký komplex patřící známému hotelovému řetězci Melia, umístěný v udržované tropické zahradě. Do centra letoviska, kde jsou obchody, bary a restaurace je to cca 8 km. Po Varaderu jezdí autobus (za poplatek). Letiště ve Varaderu je vzdáleno cca 35 km.

Pláž
Hotel Melia Las Antillas leží přímo u krásné písčité pláže. Lehátka, slunečníky a plážové osušky - zdarma.

Vybavení
Hotel Melia Las Antillas je pouze pro osoby starší 16 let.
Skládá se z hlavní budovy a dvoupatrových bungalovů.
Recepce, lobby, 4 restaurace (1 bufetová a 3 a'la carte), 5 barů (lobby bar, piano bar, snack bar, bar na pláži a swim up bar), tropická zahrada se sluneční terasou, lehátky a slunečníky, 2 bazény se sladkou vodou, vířivka, obchůdek se suvenýry, room service (za poplatek), prádelna (za poplatek), konferenční místnosti, kosmetický salón (za poplatek), směnárna.

Pokoje
Hotel Melia Las Antillas nabízí 350 klimatizovaných komfortních pokojů.
Pokoje jsou vybaveny koupelnou (vysoušeč vlasů, vana, koupelová kosmetika), telefonem, trezorem, satelitní TV, minibarem (denně doplňovaným - voda, pivo a nealkoholické nápoje - zdarma), varnou konvicí, kávovarem, žehličkou a žehlícím prknem, balkónem nebo terasou. Hotel Melia Las Antillas nemá pokoje pro handicapované hosty.
- Pokoje typu Deluxe (rozloha cca 39 m²) - pro max. 2 osoby (manželská postel nebo 2 oddělené postele).
- Pokoje Junior Suite Superior (rozloha cca 39 m²) - pro max. 2 osoby, s garantovaným výhledem na moře a V.I.P. servisem (např. portýr, přednost při rezervaci večeře v tématické restauraci, župan, alkoholické nápoje v minibaru).

Pokoje Deluxe a Junior Suite se nacházejí v hlavní budově nebo v bungalovech.

Pokoje PROMO - vybavení jako v pokoji stejného typu (např. pokoj deluxe a pokoj deluxe PROMO) může mít jiné umístění (např. přízemí, ulice).

Strava
All Inclusive: snídaně (7:30-10:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:30-22:00) - jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci, 3 restaurace a'la carte (nutná včasná rezervace): italská, gurmánská a jídla z darů moře, lehké občerstvení v barech, místní alkoholické a nealkoholické nápoje během celého dne v místech vyznačených hotelem.

Sport a zábava
Hotel Melia Las Antillas organizuje celodenní animační programy.
Zdarma: katamarán, lekce potápění, šlapadla, windsurfing, šnorchlování, kajaky, aerobik, plážový volejbal, stolní tenis, 2 tenisové kurty. V areálu hotelu je wellness centrum (zdarma): posilovna, sauna a vířivka. Ošetření obličeje a těla ve wellness - za poplatek. Varadero Golf Club se nachází cca 5 km od hotelu (hotel nabízí slevové balíčky).

Internet

WiFi v každé části hotelu, se stažením přihlašovacího jména a hesla z recepce, 10hodinový limit, možnost prodloužení balíčku.

Místní kategorie
****

Webové stránky
www.melia.com

Náš názor
Jeden z nejlepších 4* hotelů v naší nabídce, s krásnou zahradou. Skvělá volba pro ty, co ocení výhody hotelu určeného jen pro dospělé. Hotel Melia Las Antillas je klienty velmi dobře hodnocen pro skvělé jídlo a vynikající servis.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Program

Den první
Sraz u stanoviště CK 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Varadera. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu následuje pasová kontrola, setkání s průvodcem a transfer do vybraného hotelu ve Varaderu.

Den druhý až předposlední
Pobyt ve Varaderu. Volný čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Možnost využití fakultativních výletů - celkovou nabídku výletů poskytne delegát v místě pobytu.

Den 8 nebo 15
Po snídani vystěhování z hotelu. Transfer na letiště ve Varaderu. Odlet do Polska.

Den 9 nebo 16
Přílet do Varšavy.

Cestovní pas a vízum
Při překročení hranice je vyžadována platnost cestovního pasu po dobu nejméně 3 měsíců, počínaje datem plánovaného odletu z Kuby.

Turistická karta
Obyvatelé České republiky, kteří cestují na Kubu, jsou povinni mít tzv. turistickou kartu (Tarjeta de Turista), kterou obdrží při odbavení na letišti ve Varšavě nebo Katovicích (Turistická karta je zahrnuta v ceně zájezdu).

Drony
Je přísně zakázáno dovážet na Kubu drony.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet do Varadera charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, Turistickou kartu, ubytování ve vybraném hotelu (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu vybraného hotelu, transfery: letiště - hotel - letiště, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel), služby polského delegáta, služby zástupce CK během odbavení na letišti ve Varšavě.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu než je uvedeno v popisu každého hotelu a jiné osobní výdaje.

Důležité! Přečtěte si aktuální informace o Covid-19 a vstupní podmínky na Kubu!

Název zájezdu v polském jazyce: Kuba - Varadero

Výlety v okolí

STARÁ HAVANA, RUM A AMERICKÁ KLASIKA - s polským průvodcem! Zveme Vás na celodenní výlet, jehož jedinečná atmosféra zůstane ve vaší paměti ještě dlouho. Procházka starou Havanou a jejími nejkrásnějšími náměstími nás zavede zpět do období koloniálního rozvoje města. Kapitol, který je kopií budovy z Washingtonu a všudypřítomné vozy z 50. let, dokonale odráží atmosféru americké prosperity v předrevolučních letech. Na náměstí Revoluce uvidíme nejdůležitější objekty socialistické Kuby s budovou ústředního výboru v čele a místem, ze kterého Fidel Castro přednášel své ohnivé projevy národu. Celek bude korunován návštěvou muzea rumu a projížďkou americkými klasikami. Oběd v ceně zájezdu.

SANTERIA V TRINIDADU A FRANCOUZSKÁ ELEGANCE CIENFUEGOS - s polským průvodcem! Neviděli jste pestřejší město než Trinidad, jehož staré město je zapsáno na seznamu Světového dědictví UNESCO. Doporučujeme procházku po dlážděných ulicích od parku Céspedes po náměstí Mayor a návštěvu slavné kavárny Canchanchara. Dalším bodem programu bude Cienfuegos. Město je nazýváno Perlou Jihu. Zde uvidíte hlavní bulvár s parkem Jose Martiho a nejoriginálnější budovu ve městě Palacio del Valle. Během výletu snídaně a oběd v ceně.

INDIÁNI, KROKODÝLI, KARIBSKÉ MOŘE A PARA - s polským průvodcem! Chcete skutečný kontakt s exotickými místy? Chcete si odpočinout na pobřeží Korálového moře? Krásnou krajinu, zelené plochy, přírodu a unikátní rostliny lze vidět pouze během této expedice. Kromě toho bude jedinečná příležitost podívat se do čelisti krokodýla na farmě, kde je chovají. Nezapomeňte si vzít plavky, protože navštívíme pláž Caleta Buena - tam bude oběd, odpočinek a možnost využití baru v ceně!

KATAMARÁN, SLUNCE A DELÍNI - CRUCERO DEL SOL - každý den! Nejlepší způsob pro relax, nezapomenutelné dojmy a krásný výhled! Plavba katamaránem na karibský ostrov Cayo Blanco. Možnost šnorchlování v tyrkysových vodách Atlantského oceánu a nezapomenutelné koupání s delfíny. Během plavby alkoholické a nealkoholické nápoje v ceně. Na ostrově vás zveme na oběd - milovníci mořských plodů budou mít možnost ochutnat langusty.

PLAVÁNÍ S DELFÍNY - každý den! Pokud vám polibky a objetí delfínů nestačí, nechte se unést vodním dobrodružstvím a pojďte si s nimi zaplavat! Rezervujte si dopoledne nebo odpoledne a vydejte se lodí do speciálně upraveného jezera pro koupání s delfíny. Úsměv na tváři je zaručen!

BUENA VISTA SOCIAL CLUB A PŘÁTELÉ - KONCERT - středa. Hudební projekt Buena Vista Social Club přispěl k šíření kubánské hudby a kultury po celém světě a ze skupiny starších muzikantů vytvořili nesmrtelné legendy a vzory. Během představení uslyšíte největší hity tvůrců legendární kapely, v podání spřátelených hudebníků. Večer, který si jistě získá Vaše srdce a zůstane dlouho ve Vaší paměti.

JEEP DISCOVER TOUR - každý den! Objevte kouzlo provincie Matanzas během samostatných přejezdů džípy (4-sedačkové). Program zahrnuje návštěvu základny Rio Canimar, možnost projížďky na koni, rafting motorovými čluny po řece Canimar, návštěvu jeskyně Saturno, možnost koupání ve skalním jezeře, prohlídku hlavního města provincie - Matanzas. Navštívíte všechna místa v pravém kubánském tempu s klidem a úsměvem na tváři! Oběd v ceně výletu. Je možné si objednat samostatný džíp.

VÝPRAVA ZA VELKOU RYBOU - každý den! Ahoj dobrodružství! Udělejte si přestávku u rybářského prutu! Zveme na loď se 4 rybářskými stojany s rybářským vybavením. Prázdninová atmosféra nemůže chybět, proto je možné vzít na palubu doprovodné osoby (za poplatek). Během expedice je na lodi otevřen bar (alkohol, osvěžující nápoje, voda).

BOAT ADVENTURE - každý den! Je to kombinace skvělé zábavy s možností samostatné plavby na motorových člunech podél mangrovových lesních kanálů a poznávání divoké přírody Přírodní rezervace Cardenas Bay.

POTÁPĚNÍ - každý den! Pokud jste certifikovaný potápěč a chcete vidět podmořský svět u pobřeží Kuby, máme pro Vás nabídku balíčků potápění. Detaily a přesné ceny u delegátů.

Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informativní a nejsou obchodní nabídkou. Nezaručujeme, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů.

Jiné

Měna
Od 1.1.2021 je kubánskou měnou kubánské peso (CUP). 100 EUR je cca 2 900 CUP a 100 USD je cca 2 400 CUP (podle směnného kurzu z 02.06.21). Na Kubě jsou přijímány kreditní karty Visa a Mastercard, pokud jsou v provozu terminály. Platba za fakultativní výlety je možná pouze v EUR.

Upozorňujeme, že na Kubě není možné platit v USD. Doporučujeme, abyste si s sebou vzali EURO

Orientační ceny
Káva cca 1-2 EUR, cigarety cca 2 EUR, nápoje perlivé do 2 EUR, pivo cca 2 EUR, oběd v restauraci od 15 EUR.

Očkování
Očkování není povinné. Doporučuje se očkování proti hepatitidě typu A a B, tyfu, záškrtu, choleře a tetanu.

Spropitné
Není povinné, ale očekává se (prosíme, pamatujte na to, že Kubánci vydělávají velmi málo). Je vhodné mít s sebou také malé dárky (průpisky, zapalovače, atd.).

Čas
Na Kubě je časový posun - 6 hod. oproti ČR

Elektřina
Americký systém 110 V, ale v hotelech je často používaný systém 220 V. V některých hotelech je zapotřebí tzv. adaptér, není možné jej zakoupit na místě.

Internet
Pamatujte, že internet není všude dostupný (zvláště během poznávacích zájezdů). Ve většině hotelů ve Varaderu je internet dostupný, nicméně kvalita připojení se značně liší od evropských standardů.

Otevírací doba
Na Kubě jsou všechny obchody státní. Otevírací doba je obvykle do 21:00, ale doporučujeme nakupovat do 19:30-20:00. Tržiště se suvenýry fungují obvykle do 19:00. V turistických letoviscích jsou obchody a bazary otevřeny 7 dní v týdnu. Na Kubě není siesta, ale pouze polední pauza (cca 12:30-14:00).

Úroveň hotelů na Kubě
Informujeme, že úroveň hotelů na Kubě se může lišit od evropských standardů.

VARADERO
Varadero je nejrozvinutější turistické letovisko na Kubě. Nachází se na poloostrově Hicacos, cca 140 km od Hawany. Ve Varaderu se nachází jedna z nejkrásnějších pláží ostrova - jemný bílý písek a tyrkysová voda - to je opravdový ráj nejen pro milovníky lenošení na pláži, ale také pro osoby milující aktivní odpočinek. Podél celého letoviska jezdí turistický autobus (za poplatek). Kromě koupání a opalování můžete také navštívit obchůdky a stánky se suvenýry a večer se nechat unést rytmem salsy v některém z místních klubů, např. v ulici 62 nebo v baru The Beatles.

Upozornění k přeletu

Přelet:
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek.
Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytnou Polské Aerolinky LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let).

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna na Kubě obvykle trvá od 1. listopadu do 31. března.

Květen - Od 32 525,-

Červen - Od 32 590,-

Celkové hodnocení 4.0/5.0
Recenze od uživatele KevinweAmy

KevinweAmy

27.08.2023

3.0

cialis soft tablets <a href="https://tadalafilise.cyou/">cialis black 800 mg pill house</a> cialis not working first time

Recenze od uživatele KevinweAmy

KevinweAmy

23.08.2023

3.0

cialis 40 mg pills <a href="https://tadalafilise.cyou/">generic for cialis tadalafil</a> cialis and dapoxetine canada

Recenze od uživatele KevinweAmy

KevinweAmy

23.08.2023

3.0

reviews on cialis <a href="https://tadalafilise.cyou/">hims tadalafil</a> is there a generic for levitra

Recenze od uživatele Kevinkirty

Kevinkirty

23.08.2023

3.0

cialis online american express <a href="https://tadalafilise.cyou/">is cialis generic</a> cialis 20mg online

Recenze od uživatele KevinweAmy

KevinweAmy

23.08.2023

3.0

cialis half life chart <a href="https://tadalafilise.cyou/">cialis pharmacy australia</a> cialis 5mg generic

Recenze od uživatele Kevinkirty

Kevinkirty

22.08.2023

3.0

cialis picture <a href="https://tadalafilise.cyou/">daily cialis</a> cialis soft pills

Recenze od uživatele KevinweAmy

KevinweAmy

21.08.2023

3.0

tadalafil 20 mg price tadalafilise.cyou/#

Recenze od uživatele KevinMeape

KevinMeape

21.08.2023

3.0

tadalafil sublingual tablet 20 mg tadalafilise.cyou/#

Recenze od uživatele Andrewpuh

Andrewpuh

31.05.2022

3.0

sell cialis <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">tadalafil 20mg</a> 36 hour cialis price

Recenze od uživatele Andrewpuh

Andrewpuh

30.05.2022

3.0

cialis mit paypal bezahlen <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">tadalafil 20mg</a> cialis vs viagra

Recenze od uživatele Andrewpuh

Andrewpuh

29.05.2022

3.0

buy generic cialis canada <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">tadalafil 20mg</a> cialis pills

Recenze od uživatele Andrewpuh

Andrewpuh

29.05.2022

3.0

buy cialis in toronto <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">cialis pills</a> buy cheap cialis online with mastercard

Recenze od uživatele Andrewpuh

Andrewpuh

28.05.2022

3.0

viagra or cialis or levitra trial <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">generic tadalafil 20mg india</a> no rx cialis

Recenze od uživatele Andrewpuh

Andrewpuh

27.05.2022

3.0

online doctor cialis <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">buy tadalafil</a> tadalafil cialis bestprice

Recenze od uživatele Andrewpuh

Andrewpuh

27.05.2022

3.0

5mg cialis <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">generic tadalafil 20mg india</a> cialis viagra levitra young yahoo

Recenze od uživatele CraigFaf

CraigFaf

26.05.2022

3.0

cheap viagra online <a href=" https://viagrasus.com/# ">viagra pills</a> best place to buy generic viagra online

Recenze od uživatele CraigFaf

CraigFaf

25.05.2022

3.0

viagra from canada <a href=" https://viagrasus.com/# ">viagra coupon</a> viagra cost

Recenze od uživatele Jamestiz

Jamestiz

25.05.2022

3.0

stromectol dosage for humans <a href=" https://stromectol.company/# ">ivermectin tablets order</a> ivermectin spray

Recenze od uživatele Jamestiz

Jamestiz

24.05.2022

3.0

stromectol 12 mg tablets <a href=" https://stromectol.company/# ">stromectol tablets for humans</a> stromectol for humans for sale

Recenze od uživatele Jamestiz

Jamestiz

23.05.2022

3.0

stromectol for humans for sale <a href=" https://stromectol.company/# ">stromectol tablets for humans</a> stromectol 12 mg tablets

Recenze od uživatele MichaelMuM

MichaelMuM

22.05.2022

3.0

sildenafil 20 mg <a href=" https://viagrasln.com/# ">sildenafil</a> viagra where to buy

Recenze od uživatele MichaelMuM

MichaelMuM

22.05.2022

3.0

sildenafil 100 mg lowest price <a href=" https://viagrasln.com/# ">sildenafil citrate 100mg for sale</a> viagra tablets for men

Recenze od uživatele MichaelMuM

MichaelMuM

21.05.2022

3.0

stromectol for sale <a href=" https://stromectolive.com/# ">ivermectin without a doctor prescription</a> stromectol 3 mg tablets price

Recenze od uživatele MichaelMuM

MichaelMuM

21.05.2022

3.0

where to buy cheap clomid online <a href=" https://clomidclo.com/# ">buy clomid 50mg online</a> clomid for sale

Recenze od uživatele MichaelMuM

MichaelMuM

20.05.2022

3.0

stromectol pills for humans <a href=" https://stromectolive.com/# ">stromectol without a doctor prescription</a> ivermectin without a doctor prescription

Recenze od uživatele MichaelMuM

MichaelMuM

19.05.2022

3.0

sildenafil citrate tablets 100 mg <a href=" https://viagrasln.com/# ">price for viagra</a> sildenafil 100 mg

Recenze od uživatele Canadacoalk

Canadacoalk

19.05.2022

3.0

stromectol 3 mg tablets price <a href=" https://stromectoldrs.com/# ">buy stromectol online</a> stromectol 12 mg tablets

Recenze od uživatele Canadacoalk

Canadacoalk

18.05.2022

3.0

overseas pharmacies online <a href=" https://indiadrs.com/# ">india pharmacy without dr prescriptions</a> buy medication online from india

Recenze od uživatele Canadacoalk

Canadacoalk

17.05.2022

3.0

what is the best ed pill <a href=" https://edpilldrs.online/# ">male ed pills</a> the best ed pill

Recenze od uživatele CharlesKip

CharlesKip

16.05.2022

3.0

ivermectin pour-on tractor supply <a href=" https://stromectolca.com/# ">ivermectin 0.5% lotion</a> stromectol dosage

Recenze od uživatele CharlesKip

CharlesKip

15.05.2022

3.0

buy prescription drugs <a href=" https://canadapillsshop.com/# ">prescription drugs online without</a> canadian online pharmacy

Recenze od uživatele CharlesKip

CharlesKip

15.05.2022

3.0

canadian pharmacy <a href=" https://canadapillsshop.com/# ">buy prescription drugs without doctor</a> ed meds online without doctor prescription

Recenze od uživatele CharlesKip

CharlesKip

14.05.2022

3.0

ivermectin for cats fleas <a href=" https://stromectolca.com/# ">ivermectin dosage for mange in dogs</a> ivermectin dosage for guinea pigs

Recenze od uživatele CharlesKip

CharlesKip

13.05.2022

3.0

non prescription ed drugs <a href=" https://canadapillsshop.com/# ">pain meds without written prescription</a> buy prescription drugs without doctor

Recenze od uživatele CharlesKip

CharlesKip

12.05.2022

3.0

propecia hair loss <a href=" https://finasteridemen.com/# ">buy propecia online uk</a> generic propecia cheap

Recenze od uživatele CharlesKip

CharlesKip

11.05.2022

3.0

prescription drugs online <a href=" https://canadapillsshop.com/# ">amoxicillin without a doctor's prescription</a> buy prescription drugs from india

Recenze od uživatele WilliamOwets

WilliamOwets

10.05.2022

3.0

erection pills viagra online <a href=" https://cheapdrugsmrt.online/# ">shots for ed</a> drugs prices

Recenze od uživatele WilliamOwets

WilliamOwets

10.05.2022

3.0

prednisone prescription online <a href=" https://prednisonemrt.com/# ">cheap prednisone</a> prednisone 5 mg tablet rx

Recenze od uživatele WilliamOwets

WilliamOwets

09.05.2022

3.0

buy ivermectin for humans online <a href=" https://stromectolmrt.com/# ">stromectol drug</a> ivermectin lice

Recenze od uživatele WilliamOwets

WilliamOwets

08.05.2022

3.0

overnight shipping of cialis <a href=" https://cialismrt.com/# ">cheapest cialis usa</a> cialis professionals

Recenze od uživatele WilliamOwets

WilliamOwets

08.05.2022

3.0

buy medication online <a href=" https://cheapdrugsmrt.online/# ">ed medication online</a> doctors for erectile dysfunction

Recenze od uživatele WilliamOwets

WilliamOwets

07.05.2022

3.0

drugs online <a href=" https://cheapdrugsmrt.com/# ">ed medications list</a> causes of ed

Recenze od uživatele WilliamOwets

WilliamOwets

05.05.2022

3.0

buy ed drugs <a href=" https://cheapdrugsmrt.com/# ">ed problems treatment</a> homeopathic remedies for ed

Recenze od uživatele Montedix

Montedix

03.05.2022

3.0

<a href=http://cheapdrugs.store/#>treatment for erectile dysfunction</a>

Recenze od uživatele NdvZK

NdvZK

25.07.2021

3.0

Meds information. Brand names. <a href="https://plaquenil4people.top">where buy generic plaquenil</a> in Canada Actual trends of drugs. Get now.

Recenze od uživatele UsaNG

UsaNG

19.07.2021

3.0

<a href="https://domalech.ru">where can i get trazodone</a>

Recenze od uživatele CmeYD

CmeYD

21.05.2021

3.0

<a href="https://5bz.ru/">база предприятий россии 2020</a>

Recenze od uživatele HlxRC

HlxRC

18.05.2021

3.0

Drugs information for patients. What side effects can this medication cause? <a href="https://colchicine4u.top">where can i buy cheap colchicine price</a> in US All information about drug. Read information here.

Recenze od uživatele EqiYX

EqiYX

16.05.2021

3.0

cialis professional <a href="https://topcialistabs.com/">cialis generic</a> viagra vs. cialis

Recenze od uživatele PxgJP

PxgJP

15.05.2021

3.0

cialis substitute <a href="https://cialisortadalafil.com/">cialis for bph</a> cialis 5mg daily

Recenze od uživatele NpdFD

NpdFD

15.05.2021

3.0

best herbal viagra <a href="https://sildenafilviagratop.com">sildenafil dosages</a> female viagra walgreens

Recenze od uživatele RseGI

RseGI

14.05.2021

3.0

-- žádný komentář --

Recenze od uživatele OpjJN

OpjJN

13.05.2021

3.0

cost of viagra without insurance <a href="https://edviagramaster.net/">better than viagra</a> buy viagra

Recenze od uživatele BplVL

BplVL

12.05.2021

3.0

skill based resume <a href="https://writingacoverletteronline.com/">top resume writers</a> management resume

Recenze od uživatele ZlrYU

ZlrYU

11.05.2021

3.0

mechanical engineering resume <a href="http://coverletterforresumetop.com/">write my resume</a> resume professional writers

Recenze od uživatele KathrynRoRmA

KathrynRoRmA

11.05.2021

3.0

liquid cialis <a href="http://tadalafilled.com/">cialis 20mg</a> cialis vs.levitra

Recenze od uživatele Martinavor

Martinavor

07.05.2021

3.0

viagra canadian pharmacy ezzz <a href="https://mysildenafilkr.com/">buy viagra</a> sildenafil citrate 20 mg

Recenze od uživatele FrancesPap

FrancesPap

06.05.2021

3.0

sildenafil para que sirve <a href="https://mrviagrashop.com">sildenafil for pulmonary hypertension</a> ingrediants in viagra

Recenze od uživatele RebeccaChipt

RebeccaChipt

06.05.2021

3.0

e-service essay <a href="http://writemyessayslfd.com/">easy essay writing</a> cheap essay paper writing service

Recenze od uživatele StellaZoodS

StellaZoodS

04.05.2021

3.0

how to write historical essay <a href="https://topessaywriterfas.com/">writing persuasive essays</a> how to write an evaluation essay examples

Recenze od uživatele Tiffanyles

Tiffanyles

01.05.2021

3.0

difference between viagra and cialis <a href="https://toptadalafiltabs.com/">cialis 5mg price cvs</a> cialis information

Recenze od uživatele JaniceNIz

JaniceNIz

30.04.2021

3.0

cialis online pharmacy <a href="https://mycialistabs.com/">free cialis sample pack</a> cialis manufacturer coupon

Recenze od uživatele UxhNH

UxhNH

20.04.2021

3.0

Medicament information. Long-Term Effects. <a href="https://topregabalin.top">cost cheap lyrica without dr prescription</a> in USA Everything trends of medicine. Get information here.

Recenze od uživatele Pavel Fiala

Pavel Fiala

11.02.2019

4.0

Všechno je trochu opotřebované, ale celkem dobré. Jídlo je přes velký výběr dost nudné, protože Kubánci asi neumějí připravit maso, aby to nekončilo zklamáním. Personál je přívětivý, v barech je dobrý rum i čerstvé šťávy z ovoce. Pozor na pokoutní prodejce doutníků. Riskujete velké zklamání. Pláž je pěkná a moře skvělé.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti