Resort Beatrice - Vila Júlia | recenze | Cestolapka.cz

Resort Beatrice - Vila Júlia Tatranská Lomnica, Slovensko

Velmi dobré
10 RECENZÍ
4.4

Poloha

Vila Júlia se nachází v Národním parku Vysokých Tater v nadmořské výšce 900 m, cca 400 m od centra města Tatranská Lomnice a cca 500 m od nástupní stanice lanovky na Skalnaté Pleso.

Stravování

Bez stravy. Možnost dokoupení snídaní (podávaných v hlavní budově Resortu Beatrice).

Ubytování

Studio S2+2 se sociálním zařízením (sprcha, WC), se skládá z předsíně, kuchyňského koutu (základní vybavení, chladnička, vařič) a obývacího pokoje (manželská postel a rozkládací pohovka pro dvě osoby), vybavené TV/SAT a radiem. Maximální obsazenost čtyři osoby. Apartmán A3+2 se sociálním zařízením (sprcha, WC) se skládá z předsíně, ložnice (manželská postel a samostatné jedno lůžko), obývacího pokoje (rozkládací pohovka pro dvě osoby), vybavené TV/SAT, chladničkou. Maximální obsazenost pět osob. Apartmán A4+2 se sociálním zařízením (sprcha, WC) se skládá z předsíně, dvou ložnic (manželské postele), obývacího pokoje (rozkládací pohovka pro dvě osoby), vybavené TV/SAT, chladničkou. Maximální obsazenost šest osob.

Vybavení

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar s terasou, dětská herna, velká zahrada s krbem, lehátka, dětské hřiště, Wi-Fi (zdarma), parkoviště. Zdarma: trezor v recepci, Wi-Fi na pokojích, parkoviště. Za poplatek: sauna.

TIP

Elegantně a velmi moderně zařízené apartmány a studia, které se nachází v blízkosti centra Tatranské Lomnice pod úpatím Lomnického štítu. Místo je vhodné pro strávení aktivní i odpočinkové dovolené v krásném prostředí. Apartmány doporučujeme jak pro romantickou dovolenou, tak i pro rodiny s dětmi.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.4/5.0
Recenze od uživatele Michal Berounský

Michal Berounský

29.09.2019

4.0

Ubytování ve vile Júlia je sice uváděno jako dvouhvězdičkové, ale klidně by sneslo vyšší hodnocení. Recepce celého resortu fungovala dokonale, ubytování včetně všeho příslušenství plně vyhovovalo.

Recenze od uživatele Libor Malý

Libor Malý

29.05.2019

5.0

Dobré ubytování kousek od vlakového nádraží. Možnost uvařit si v apartmánu, nebo zajít si pár desítek metrů na snídani do penzionu Beatrice.

Recenze od uživatele Božena Fojtová

Božena Fojtová

25.05.2019

4.0

S výhledem na Lomnický štít!

Recenze od uživatele Ivona Hrabetova

Ivona Hrabetova

17.03.2018

5.0

Příjemné, moderně zařízené apartmány

Recenze od uživatele Zdenek

Zdenek

15.02.2017

4.0

Příjemné apartmanove ubytování uprostřed Lomnice.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti