Trocadero | volné termíny | Cestolapka.cz

Trocadero Nice, Francie

Slušné
4 RECENZÍ
3.1

Je možné prodloužení pobytu o libovolný počet dní. Stejně tak lze libovolně volit i termín odletu. V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Nice (časy letů se zobrazí pokud v cenové tabulce kliknete na "podrobnosti"). Za menší příplatek je však možné zpravidla zvolit i jiné časy letů.
Ubytovaní
Hotel Trocadero 2* se nachází přímo v centru Nice, naproti vlakovému nádraží Nice-Ville. Za pouhých 15 minut odsud dojdete pěšky na pláž. Letiště Nice Cote d´Azur je odtud vzdáleno pouhých 7 km. Hotel nabízí klimatizované pokoje s koupelnou, TV a telefonem. Hostům je k dispozici 24 hodinová recepce s wifi připojením.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.1/5.0
Recenze od uživatele Jakub Matuštík

Jakub Matuštík

25.04.2019

4.0

Vzhledem k místu jsme měli vynikající cenu, za to hvězda navíc. Pokoj opravdu jen na přespaní, malá postel, vtipně malá vana, podle mapy jsou i větší pokoje. Recepční jsou všichni příjemní. Kousek od hlavního vlakového nádraží a autobusu na letiště, jeden blok od hlavní promenády směřující k moři. V okolí spousta jiných národností a podivných individuí.

Recenze od uživatele Dana Kroftová

Dana Kroftová

28.04.2017

4.0

Hotel se zajímavým umístěním v centru města a poblíž vlakového nádraží. Výhodná poloha pro cestu na letiště. Město Nice je velmi pěkné a lze navštívit pláže a historii. V okolí je spoustu procházkových tras. Vlakem lze za 20 minut dojet do Monaca.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti