Stockholm - Hotel Scandic Ariadne | volné termíny | Cestolapka.cz

Stockholm - Hotel Scandic Ariadne Östermalm, Švédsko

Velmi dobré
12 RECENZÍ
4.0

Zájezd je určen pro individuální turisty. Termín zájezdu i jeho délku je možné přizpůsobit požadavku klienta. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky. V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Stockholmu (časy letů se zobrazí pokud v cenové tabulce kliknete na "podrobnosti"). Co musíte vidět: Staré město (Gamla Stan), Královský palác, Vasa muzeum - Jeho hlavním exponátem a středobodem prohlídky je loď Vasa, která se potopila hned při své první plavbě v roce 1628 ve Stockholmském zálivu. Zde ležela celá staletí pod nánosy písku a byla tak zcela zakonzervována. Díky tomu se zachovala v obdivuhodném stavu. Vyzvednuta byla opět po 333 letech a umístěna v tomto muzeu, které je v současnosti nejnavštěvovanějším ve Skandinávii. V případě zájmu a dostatku času doporučujeme navštívit také zábavný park Grőna Lunds Tivoli či muzeum legendární švédské skupiny ABBA. Ve Stockholmu můžete ZDARMA navštívit tato muzea: Armádní muzeum, Marabouparken, Etnografické muzeum, Halwyl museum - kolekce Halwyl, Švédské muzeum historie, The Royal Coin Cabinet - Královská mincovní skříňka, The Royal Armoury - královská zbrojnice, muzeum středomořských a blízkovýchodních starožitností, Moderna museum, Accelerator, Švédské muzeum přírodní historie a Cosmonova, Národní námořní museum, Muzeum starověkých starožitností, Městské muzeum ve Stockholmu, Hrad Skokloster, Národní muzeum, Středověké muzeum, Arkdes - Arkády, Národní sportovní muzeum Švédska Orientační vstupné: Vasa museum - námořnické muzeum - 14 EUR, The Royal Palace - Stockholmský palác- 14 EUR
Ubytovaní
Hotel Scandic Ariadne 3* se nachází u terminálu trajektů Värtan, 10 minut jízdy od centra Stockholmu. Scandic Ariadne leží asi 15 minut chůze od stanice metra Gärdet. Metrem dojedete na stockholmské hlavní nádraží za pouhých 6 minut. Zastávka autobusů směřujících na stanici metra Ropsten je vzdálená 200 metrů. Hosté mohou zdarma využívat posilovnu, saunu a wifi připojení k internetu. Pokoje jsou vybaveny TV/SAT a koupelnou se sprchou. Některé mají také posezení. K zázemí patří Sky Bar s výhledem na město a restaurace Mistral s venkovní terasou a výhledem na přístav, zde se podává bio snídaně formou bufetu. V hotelu je k dispozici dětská herna s hračkami, filmy a počítačovými hrami. V malém obchůdku v hotelu Scandic se prodávají nápoje, občerstvení a toaletní potřeby.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.0/5.0
Recenze od uživatele Ondřej Smolka

Ondřej Smolka

13.05.2019

3.0

Ohodnotím průměrem. Jsou i lepší hotely, jsou i horší hotely. Záleží, jestli chcete zůstat v centru a nebo raději na okraji s výhledem na přístav a trajekty.

Recenze od uživatele Elizabeth-Ann Leamer

Elizabeth-Ann Leamer

22.04.2019

4.0

Super snídaně :) čisté a příjemný personál

Recenze od uživatele Gabriela Volfová

Gabriela Volfová

21.04.2019

5.0

Pěkný hotel jen postele by měly vyměnit

Recenze od uživatele Mato Kucka

Mato Kucka

14.01.2019

4.0

Hotel s krásným výhledem. Výborné snídaně. Doporučuji. Relativně příznivé ceny.

Recenze od uživatele Ondřej Kulle

Ondřej Kulle

28.11.2017

4.0

Velmi dobrý hotel. Pokoje mají starší vybavení, ale vše je čisté. Výhled na přístaviště byl především v noci krásný. Restaurace nabízela k večeři 4 místní jídla nebo za jednotnou cenu bufet (neomezená konzumace). Bufet doporučuji (zajímavá skladba jídel). Dostupnost ze stanice metra cca 7 min chůze(posledních 500 m krytým tunelem, který vedl i do přístaviště). Cesta hotel - letiště cca 80 min (metro, vlak, bus).

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti