Hotel Fortune Grand, Dubaj | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Fortune Grand, Dubaj Al Raffa, Spojené arabské emiráty

Ujde to
2.0

Luxusní město Dubaj, ve Spojených Arabských Emirátech, zaručeně patří mezi místa, která stojí za to vidět. Dubaj leží severu Arabského poloostrova na březích Perského zálivu. Potkává se tu starobylé město s romantickými uličkami vonícími kořením a blýskajícími se zlatem s novým městem s nejmodernější architekturou, výškovými budovami a nepřehlédnutelným luxusem. Luxus uvidíte na každém kroku, naprosto nevídaný a nezapomenutelný. Právem bývá Dubaj označována jako "emirát zlata" nebo také nákupní ráj. Burj Khalifa, Dubai - nejvyšší budova na světě má celkem 162 pater a výšku 828 metrů. Pro turisty je největším lákadlem právě nejvýše položená venkovní vyhlídková plošina na světě, která se nachází ve 124. patře ve výšce 452 metrů nad zemí. Celodenní výlet Abu Dhabí - první zastávka bude v mešitě Sheikh Zayed Grand mosque, jedné z největších a nejkrásnějších mešit na světě. Mešita je schopna pojmout přes 30 000 lidí. Úžasná bílá stavba je celá oblečená v mramoru, na kterém jsou vyobrazeny islámské malby. Dále budeme pokračovat na ostrov YAS s největším krytým RED FERRARI parkem a obchodním centrem YAS MALL, kde si dáme oběd. Zbytek našeho výletu bude zaměřen na projížďku známého Saadiyat Island project, kde se staví muzea LOUVRE a GUGGENHEIM, aby dokončili panorama Abu Dhabi jakožto hlavního kulturního střediska arabského světa. Navštívíme také velký market v Abu Dhabí, pojedeme podél úchvatného Corniche, kolem nádherné kolekce zářících bílých mešit, prosklených kanceláří, aj. Náš výlet zakončíme v Heritage Village, kde je malé muzeum které líčí denní aktivity Arabské komunity před nalezením ropy. Na konci odpoledne vyrazíme přes ostrov YAS zpět do Dubaje. Dhow cruise - Plavba s večeří na nádherné dřevěné lodi postavené s ohledem na regionální historii a dědictví, ale přitom s komfortem, který byste očekávali u moderní lodi. Prožijte romantický večer pod zářícími hvězdami zatímco pozorujete tančící vodní hladinu osvícenou měsíčním světlem. Užijte si luxusní buffet s místními delikatesami přitom jak proplouváte oblastí Mariny. Oblast Marina a Palm byla ještě před 10 lety pouhou písečnou pláží. Dnes je to velká část Dubaje s úžasnou noční scenérií. Desert safari s BBQ - Pouštní safari v Dubaji je celosvětově známé pro jeho vtipnou a dobrodružnou stránku. Tato nezapomenutelná cesta v terénním vozidle začíná odpoledne projížďkou skrze Dubajskou poušť. Během osvěžující projížďky po zlatém pouštním písku bude několik zastávek určených k fotografování. Projížďka bude poté pokračovat skrze poušť, kde budete mít možnost spatřit nádherný západ slunce. V nabídce budete mít možnost vyzkoušet projíždění dun, tetování Hennou, sand boarding, setkání s velbloudy a večer si budete moct užít vynikající večeři formou grilu se zábavným programem.
Ubytovaní
Hotel Fortune Grand 4* stojí v centru Dubaje, méně než 4 km od obchodního domu Deira City Centre a v docházkové vzdálenosti od hlavních nákupních center. Nachází se 15 minut jízdy autem od výstaviště World Trade Center a dubajského mezinárodního letiště. Hotel Fortune Grand 4* stojí v centru Dubaje, méně než 4 km od obchodního domu Deira City Centre a v docházkové vzdálenosti od hlavních nákupních center. Nachází se 15 minut jízdy autem od výstaviště World Trade Center a dubajského mezinárodního letiště. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi, minibarem a koupelnou, v některých také TV/SAT.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti