Tree Of Life - Lázně Bělohrad | volné termíny | Cestolapka.cz

Tree Of Life - Lázně Bělohrad Lázně Bělohrad, Česká Republika

Velmi dobré
22 RECENZÍ
4.4

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.4/5.0
Recenze od uživatele Michal Kulka

Michal Kulka

31.08.2020

4.0

Příjemná obsluha. Rádi se vracíme na kávičku a posezení včetně případných procedur

Recenze od uživatele Miloslav Plechaty

Miloslav Plechaty

31.08.2020

5.0

Resort Tree of Life jsme navštívili po několikaleté přestávce a opět odjížděli po víkendovém pobytu velmi spokojeni. Při příjezdu jsme byli přivítáni a ubytováni milou recepční, která nám s úsměvem upřesnila vše potřebné. Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s balkonem je rovněž příjemná záležitost. Všude čisto a pohodu zvyšuje možnost využití balkonu a to nemýlím-li se na všech pokojích. Strava je stabilně výborná a profesionální, vstřícný a usměvavá je i obsluhou. Při množství klientů a rozličných přáních, která plní s úsměvem a noblesou, mají náš obdiv. Nelze pominout nabízené procedury ale opět především jejich provedení milým, vlídným a vysoce profesionálním personálem. Pobyt vřele doporučujeme

Recenze od uživatele Lada Horan

Lada Horan

25.08.2020

5.0

Naprosto dechberoucí zážitek plný luxusu, pohodlí, opečovávání a klidu (pokud zrovna u oběda nebo večeře nepotkáte řvoucí dítě). Jídlo je vynikající, chuťově odpovídá luxusním restauracím - nabídka je bohatá, vše je čerstvé. Wellness jako takový je na vysoké úrovni, personál je opravdu neskutečně milý, všichni jsou ochotní a veškeré drobnosti se řeší rychle a bez problémů. Pokoje i prostory chodeb a recepce jsou dokonale čisté. Veškeré procedury jsou perfektní, prostory krásně voní a ze všech stran na vás kouká pohoda a relax.

Recenze od uživatele Jindrich Srbecky

Jindrich Srbecky

17.08.2020

5.0

Naprosto skvely hotel! Postaven v letech 2008-9. Vsechno ciste, udrzovane. Hezke, prostorne, spolecne prostory. Klimatizace nejen ve spolecnych prostorach, ale i na pokojich! Vynikajici kuchyne-takhle uz jsem si dlouho nepochutnal - vsechno perfektne dochucene. A nesmim zapomenou na dokonale dezerty - neodolatelne! Prijemny personal - hlavne na baru. K proceduram-nabizeji tady velmi originalni a nevsedni - napriklad Rasul, marockou parni lazen. Prijemne teply bazen a hezky saunovy svet - i venkovni finska sauna, ktera mela az 115°C. Kolem hotelu je udrzovana zelen a za hotelem rybnik Pardoubek, kolem ktereho vede stezka. Do hotelu Tree of Life jsme jeli na doporuceni a byli jsme opravdu spokojeni. Radi se vratime!

Recenze od uživatele Daniela Halamkova

Daniela Halamkova

28.07.2020

5.0

Byli jsme zde jen na večeři, kterou jsme zvolili formou bufetu, ale stalo to za to. Mnoho jídla , od předkrmu přes hlavní jídlo až po dezerty. Vše se neustále doplňovalo. Vse bylo čerstvé a výborné. Obsluha milá a pohotová.

Recenze od uživatele Jakub Korec

Jakub Korec

18.07.2020

2.0

Místní restaurace nic moc. Na jídlo jsme čekali cca 45 minut. Když jsme pak ještě něco chtěli, museli jsme za obsluhou, protože ta si nás nevšímala. Ceny velmi vysoké (což by nebyl problém, kdyby vše ostatní bylo v pořádku).

Recenze od uživatele Honza Kolar

Honza Kolar

15.07.2020

5.0

Jedním slovem SUPER! - V hotelu vše dotaženo do nejmenšího detailu a personál perfektně vycepovaný - V celém hotelu snad nenajdete smítko - všude perfektní čistota a perfektně upravená zahrada - Pokoje starší, ale dostačující - Obecně veškerý personál velmi příjemný a usměvavý - Kuchyně vždy moc dobrá a jak snídaně, tak večeře formou bufetu velmi bohaté - Nádherné wellness a masážní zóny Jen snad 2 drobné výtky: - Pomerančový juice na snídani extrémně zředěný vodou - Číšníci v restauraci/lobby baru sice moc příjemný, ale zpomalený - objednávka 2 obyčejných nápojů vždy tak 15-20 min.. Ale díky jejich sympatičnosti jim to odpustíte.

Recenze od uživatele Zbyněk Pitaš

Zbyněk Pitaš

08.07.2020

5.0

Velice pečlivě udržovaný interiér i exteriér resortu, krásně čisto, špičková péče obsluhy!

Recenze od uživatele Milan Krajovan

Milan Krajovan

16.06.2020

5.0

Devadesátimetrový apartmán byl pro naši čtyřčlennou rodinu perfektní. Snídaně i večeře formou bufetu jsou velmi dobré. U snídaně by to jen chtělo zlepšit kávu a rozšířit nabídku čajů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti