Four Views Oasis | volné termíny | Cestolapka.cz

Four Views Oasis Canico, Portugalsko

Velmi dobré
6 RECENZÍ
3.8

Popis
Hotel se nachází v městečku Caniço de Baixo přímo na jeho přímořské pěší promenádě. Hotel je nově renovovaný a vhodný pro klienty, kteří hledají hotel u moře v poměrně tiché oblasti.
Rychlý přehled
wellness centrum s krytým bazénem pokoje s výhledem na moře možnost stravování v hotelu
Stručná poloha
hotel u pláže rezervace Garajau 2 km Funchal 12 km
Poloha
Hotel Four View Oasis 4* se nachází na pláži Reis Magos v letovisku Caniço de Baixo. Tato známá rekreační oblasti se nachází cca 12 km od Funchalu a má výhodnou polohu mezi dvěma golfovými hřišti na Madeiře a jen 2 km od přírodní rezervace Garajau.
Pojmenování upoutávky 1
Wellness
Popis upoutávky 1
Hotelové wellness s krytým bazénem.
Vybavení hotelu
Hotel je renovovaný a vhodný pro klienty, kteří hledají hotel u moře v poměrně tiché oblasti. Uvítá Vás recepce s výtahem, stravování zabezpečují 2 restaurace, k posezení je zde bar a snack bar, ve vnitřních prostorách dále lázeňské a wellness centrum (saunu, masáže, solárium, krytý bazén), nechybí fitness centrum, knihovna, WiFi ve společných prostorách (zdarma), úschovna zavazadel, obchody v hotelu. Venkovní areál v zahradě nabízí bazén, sluneční terasu s lehátky a slunečníky (zdarma), pool bar, dětské hřiště. Možnost soukromého parkování v areálu hotelu zdarma (rezervace není nutná).
Vybavení pokoje
Pokoje v hotelu jsou laděny v teplých barvách a mají moderní dřevěný nábytek. Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny dvěmi samostatnými lůžky, sociálním zařízením se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, minibarem, SAT-TV, klimatizací a topením, trezorem, balkonem se zahradním nábytkem. Pokoje jsou nekuřácké. Studia mají navíc kuchyňský kout.
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby (částečný výhled na moře)
Popis zařízení 1
Pokoje pro 2 osoby mají částečný výhled na moře a jsou vybaveny dvěmi samostatnými lůžky, sociálním zařízením se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, minibarem (za poplatek), SAT-TV, trezorem (za poplatek), klimatizací a topením, balkonem se stolem a židlemi.
pojmenovani_zarizeni_2
Pokoj pro 2 osoby (výhled na moře)
popis_zarizeni_2
Pokoje pro 2 osoby mají výhled na moře a jsou vybaveny dvěmi samostatnými lůžky, sociálním zařízením se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, minibarem (za poplatek), SAT-TV, trezorem (za poplatek), klimatizací a topením, balkonem se stolem a židlemi.
pojmenovani_zarizeni_3
Studio pro 2 osoby s možností přistýlky (částečný výhled na moře)
popis_zarizeni_3
Studia pro 2 osoby s možností přistýlky mají částečný výhled na moře a jsou vybaveny kuchyní, dvěmi samostatnými lůžky, sociálním zařízením se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, minibarem (za poplatek), SAT-TV, trezorem (za poplatek), klimatizací a topením, balkonem se stolem a židlemi.
Stravování
Snídaně - formou bohatého bufetu (možnost dokoupení polopenze).
Náš názor
Výtečné ubytovací zařízení s nabídkou a úrovní služeb odpovídající kategorii hotelu. Hotel pamatuje i na nejmenší hosty, je vhodný pro všechny typy klientů i rodiny s dětmi.
Poznámka
Ubytování a letenky jsou vždy na vyžádání a zpětné potvrzení. Některé ubytovací kapacity již uvedly pro sezónu 2022 aktuální změny služeb s ohledem na Covid, ale upozorňujeme, že může dojít ke změnám i v průběhu celého roku.
Odkaz na WWW
https://www.fourviewshotels.com/
www odkaz popis 1
Hotel Four View Oasis
Cena letecky/osoba zahrnuje
Ubytování na zvolený počet nocí s uvedenou stravou, leteckou dopravu, transfery, asistenční služby delegáta v českém nebo slovenském jazyce.
Cena letecky nezahrnuje
Komplexní cestovní pojištění, případnou pobytovou taxu (hradí se na recepci hotelu), případné navýšení palivového příplatku.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.8/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti