Hotel Nova Park | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Nova Park Antalya, Turecko

Velmi dobré
4 RECENZÍ
4.2

Hotel NOVA PARK

Hotel Nova Park ***** je hotel nejvyšší kategorie s převážně německy mluvící klientelou, který prošel nedávno rekonstrukcí. Má vlastní soukromou písečnou pláž, na kterou se snadno dostanete za cca 200 m nebo využijte hotelový vláček, který jezdí na pláž v pravidelných intervalech a zdarma. Hotel Nova Park ***** se nachází cca 4 km od krásného centra Side s antickými památkami a nekonečným množství obchůdků barů a restaurací. Sem se snadno dostanete místní dopravou anebo taxi. Rodiny s dětmi jistě ocení rodinné pokoje, dětský klub a skluzavky.

Pokoj pro 2 osoby (P 2, P2+1 a P2+2):

standardně vybaven. Skládá se z jedné místnosti, dvoulůžka s možností až dvou přistýlek (dětská postýlka zdarma na vyžádání). Součástí pokoje je TV/SAT, trezor (za poplatek), wi-fi (za poplatek), telefon a minilednička (voda doplňovány každý den), příslušenství na přípravu čaje a kávy ve všech pokojích, fén, vlastní sociální zařízení (sprcha, WC), klimatizace, posezení na balkoně.

Vybavení hotelu:

recepce, lobby bar, směnárna, restaurace, 3 à la carte restaurace (turecká, rybí, italská), vnitřní bazén (sezóní), bar u bazénu, bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka s matracemi a slunečníky u bazénu zdarma, bazén se skluzavkami, bar na pláži s plážovým servisem zdarma, wi-fi připojení ve společných prostorách zdarma, dětský koutek, výtah, TV místnost, fitness. Placené služby: spa centrum, masáže, biliard, vybavení na stolní tenis, služby lékaře, fotograf, trezor, obchody, tel/fax, vodní sporty.

Stravování:

all inclusive. Snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Lehký snack během dne, odpolední káva, čaj a zákusek. Večeře v restauraci a la carte (1x za pobyt zdarma, rezervace nutná). Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době 10:00 - 24:00 v hotelovém baru a restauraci. AI program nezahrnuje: importované a balené nápoje, džusy z čerstvého ovoce, koktejly, tureckou kávu, zmrzlinu, cappuccino, restauraci á la carte.

Vzdálenosti:

soukromá písečná pláž 200 m (hotelový svoz), centrum Side 3,4 km, letiště v Antalyi 67 km.

Pláž:

písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, bar na pláži. Lehátka a slunečníky zdarma.

Zábava a sport:

- pro děti: venkovní mini klub (4-12 let), dětský bazén, skluzavky, mini diskotéka, animační programy, dětské hřiště

- zdarma: stolní tenis, šipky, animační programy, živá hudba, karaoke,

- placené: šnorchlování, potápění, jízda na koni, windsurfing, rybaření, kulečník, bingo

Destinace
Proč letovisko Side?

Side má nekonečně dlouhé písečné pláže se zlatavým jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. To ocení rodiny s menšími dětmi i neplavci. Dříve bylo Side důležitým obchodním střediskem i pirátskou osadou. Tady se údajně poprvé setkal Marcus Antonius s Kleopatrou. Pohled na staré město s ruinami a antickými památkami jako například amfiteátr, který se k vystoupením používá dodnes, je možný už z pláží od hotelových kapacit. Výhodou městečka je i to, že v létě sem nesmí žádné automobily. Velkým lákadlem může být i diskotéka, která se koná pod širým nebem.

Vzdálenost od letiště: Antalya 65 km.

Pláž: písečná s jemným zlatavým pískem a pozvolným vstupem do vody.

Moře: průzračné, s menšími vlanami.

Aktivity v okolí: vodní sporty na pláži, spoustu obchůdků, bazarů, restaurací, antické památky, historické centrum města Side, fakultativní výlety, turecké lázně a masáže.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.2/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti