Hotel Toliar | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Toliar Štrbské Pleso, Slovensko

Velmi dobré
106 RECENZÍ
3.6

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.6/5.0
Recenze od uživatele Martin Mikéska

Martin Mikéska

06.09.2020

3.0

Krásné pokoje, super wellness a dobrá obsluha. Velké mínus je za večeře. Snídaně standardní.

Recenze od uživatele David Kocián

David Kocián

01.08.2020

5.0

Skvělé ubytování, jídlo, Wellnes, poloha. Prostě všechno

Recenze od uživatele Jan Kubat

Jan Kubat

28.07.2020

5.0

Super. Obsluha vlídná, rychlá. Pití taky dobrý, byla tu Plzeň a Kofola. Jídlo to samé, taky chutné. Za pití a jídlo pro 3 jsme dali €40.

Recenze od uživatele Michal Karas

Michal Karas

28.06.2020

5.0

Po delším výběru restaurace jsme zavítali zde, a byli jsme nesmírně spokojeni. Menu dne jen za 5,90€ (polévka, hlavní chod a moučník) - vše naprosto vynikající, a halušky s brynzou (6,90€) - nejlepší co jsem měl. Určitě doporučuji zajít si zde na něco dobrého.

Recenze od uživatele Vojtěch Černohorský

Vojtěch Černohorský

15.02.2020

3.0

Vcelku spokojenost, vyspali jsme se a najedli. Jen je vidět, jak se na všem šetří. Jsou to drobnosti, ale je jich hodně (tu opadaná omítka, tu nesvítí písmeno názvu hotelu u příchodu, tamhle zase dva dny spadla brokolice v detskem koutku s ulámanými pastelkami, občas čekáte na pivo na prázdném baru 5 minut, křivá dlažba, křivé schody, rozklížené dveře...atd...) v menšině jsou věci které potěší.- třeba jeden barman nebo recepční, kteří jsou šikovní a cítíte se v dobrých rukou.. Celkově na nás zkrátka dýchl minulý režim. Ubytování spíše pro starší generaci (bez urážky) nebo lidi, kteří když čtou tento post, říkají si, že jsme rozmazlení. Možná jo, možná ne. Za nás nic, o čem bychom psali domu.

Recenze od uživatele Dave Jerabek

Dave Jerabek

03.02.2020

1.0

Hodnotim pouze restauraci, pekne prostredi, sedli jsme si a cekali na obsluhu. Po 10 min naprosteho nezajmu jsem vstal, sel si pro jidelni listek a vybral si jidlo. Dalsich 5-10-15min, jako bychom neexistovali. Tak jsme se opet oblekli, zeptal jsem se cisnika zdali je tato restaurace bez obsluhy, ten opacil pouze “ne, proc?” a tak jsme radeji odesli.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti