Rokytenka - Rokytnice V Orlických Horách | volné termíny | Cestolapka.cz

Rokytenka - Rokytnice V Orlických Horách Rokytnice v Orlických horách, Česká Republika

Velmi dobré
20 RECENZÍ
4.1

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.1/5.0
Recenze od uživatele Jan Hudec

Jan Hudec

24.08.2020

4.0

Hodnotím pouze restauraci. Vevnitř jsme byli po našem příchodu jediný hosté. Na pizzu jsme i tak čekali okolo 40 minut (pizza se peče 8 minut a i to je moc). Ovšem chuťově nám to po donesení vynahradila. Příliš jsem od ní neočekával, jelikož se nejedná o pizzerii, ale byla chutná. Obsluha byla sice pomalejší, ale milá. Interiér je moderně zařízený. Jako velké negativum beru, že za dvě domácí limonády (přičemž jedna byla pouze sirup ve vodě bez bublinek a trocha citrónu) jsme zaplatili 110 korun. V lokalitě, kde se restaurace nachází mi toto přijde téměř jako výsměch, zvlášť, když zvážíme, že na zdi, kde na ni mají reklamu není uvedená cena. Restauraci určitě doporučuji na vyzkoušení, zvlášť, pokud máte chuť na pizzu.

Recenze od uživatele Marcela Miková

Marcela Miková

17.08.2020

5.0

Přišli jsme v docela velké skupině dospělých a dětí. Seděli jsme venku. Jídlo i pití jsme si objednavali uvnitř. Vše bylo velice rychle, jídlo vynikající. Pizza, těstoviny, pečené žebro, vafle se šlehačkou a mangovým přelivem. Krásně upravené okolí. Ideální zastávka během výletu.

Recenze od uživatele Martin Jurca

Martin Jurca

14.08.2020

5.0

Vynikající zázemí, pokud sem přijedete s dětmi na kolech. Je tu krásné, nové dětské hřiště s pirátskou lodí a prolízkami, na dohled miniobora se zvířátky. Pěkná, moderní restaurace a dobré jídlo (zkusili jsme jak denní menu, tak pizzu -obojí super). Bezproblémová domluva na bezlepkovém jídle.

Recenze od uživatele Jiří Verner

Jiří Verner

10.08.2020

5.0

Výborné jídlo, skvělé prostředí, milá obsluha. Restaurace a hotel s hezkým venkovním posezením, zahradou s potokem a jezírkem a nápaditým hřištěm pro děti. No a ta nádherná mini ZOO, to je pecka. :-)

Recenze od uživatele Hana Dörflerová

Hana Dörflerová

08.07.2020

3.0

Přinést pizzu v sobotu trvalo hodinu. Ale to bych ještě pochopila. Požádala jsem o olivový olej...na tu pizzu asi to nikdy nezažili, přinesli mi MINI mističku ( která byla naplněná z půlky) , a za kterou si bez upozornění naúčtovali 10 Kč. Jinak jídlo moc dobré.... ale tohle je fakt škoda, celý dojem je tím zkažen.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti