Hotel Wolf | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Wolf Sárvár, Maďarsko

Slušné
19 RECENZÍ
3.3

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.3/5.0
Recenze od uživatele Tereza Mikesková

Tereza Mikesková

02.08.2020

1.0

Pokoje čisté, denně uklizeno. Na snídanich by však měli zapracovat...

Recenze od uživatele Ales Ch

Ales Ch

08.07.2020

4.0

Hotel vyhledán přes booking.com. hotel kousek od lázní a za cca poloviční cenu oproti jiným hotelům zde. Prostorné pokoje, pohodový personál. Platba pouze cash. Pokoje mají prostorné balkóny, některé mají kompletní kuchyň. Postele dobré, středně tuhé matrace, spokojenost. Bohužel snídaně i večeře drahé. Snídaně za cca 900 Kč pro rodinu. Naproti hotelu Lidl, takže snídaně vyřešeny. Hotel doporučuji.

Recenze od uživatele Martina Lelková

Martina Lelková

10.03.2020

5.0

To místo bylo super moc se mi tam líbilo a každý den když jsme přisli domu uklizeno starý nábytek super koně jezdili ráno pod oknem super podívaná.

Recenze od uživatele Alena Dvořáková

Alena Dvořáková

14.02.2020

5.0

Byli jsme velmi spokojeni. Útulné, čisté pokoje. Příjemný a ochotný personál. Výběr z několika jídel, která byla výborná. Bez problémů přichystali během 10 minut bezlepkovou večeři. Určitě si návštěvu hotelu zopakujeme, doporučujeme všem.

Recenze od uživatele Tomáš Tichacek

Tomáš Tichacek

24.11.2019

2.0

Nelze platit kartou....v roce 2019?? Pani uklizecka nemenila rucniky.Ale pokoje ciste,uklizene...

Recenze od uživatele David Kauler

David Kauler

23.08.2019

4.0

+ Útulné, tiché, čisté. Postele, i přistýlka pohodlné. Snídaně bohaté, možnost snídat i venku. Vlastní parkoviště. Asi polovina pokojů vybavena klimatizací. Dobrý poměr mezi cenou a kvalitou. - Byl rezervován třílůžkový pokoj, avšak dostali jsme dvoulůžkový s přistýlkou. Ručníky byly ne moc voňavé a i přesto, že jsme je nechali v koupelně na podlaze, nebyly za celý pobyt vyměněny a byli jsme nuceni použít vlastní. V den odjezdu nešel platební terminál, byli jsme nuceni použít bankomat, čímž se pobyt prodražil o cca 10%

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti