Lázně Kostelec - Kostelec | volné termíny | Cestolapka.cz

Lázně Kostelec - Kostelec Zlín, Česká Republika

Slušné
78 RECENZÍ
2.7

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.7/5.0
Recenze od uživatele Michal Gottwald

Michal Gottwald

28.08.2020

4.0

Byl jsem zde na týden s polopenzí. Všechno super, jedna hvězda dolů za denně plný bazén, celkové hodně lidí trajdalo po celém hotelu. Já preferuji spíše klid. Vracet se zde už nebudu.

Recenze od uživatele Radislav Danes

Radislav Danes

27.08.2020

5.0

Dobrý den za nás ok. Spokojenost ČISTO jídlo supr a lázeňské služby neměly chybu. Procedury časově perfektní nechápu jak to personál dokázal.Patri jim velky obdiv.Velice dekujeme.Z jara přijedeme i se zbytkem rodiny. Rádi budeme doporučovat v Jihlave a okolí svým přátelům.R.Danes

Recenze od uživatele Dušan Hargaš

Dušan Hargaš

11.08.2020

4.0

V tomto hotelu jsme byli ubytovaní poprvé a příjemně nas překvapil. Okouzlil nás nádherný výhled do okolí hned při příjezdu, golfové hřiště..paráda. V ceně ubytovani jsme meli zahrnutou sportovní kartu s neomezeným vstupem na sportovište, kterou jsme plně využili...jediny nedostatek bych vytkla obsluze baru u bazenu a u hotelového vnitřního baru, kde jsme neustále čekali i vice než půl hodiny než nás obsloužili. Celkově jsme si ale pobyt velmi užili. Doporučuji.

Recenze od uživatele Zuzana Prokopová

Zuzana Prokopová

09.08.2020

2.0

Hotel má impozantní umístění s hezkým výhledem. Jeho lokace je bohužel i jeho velkou nevýhodou. Vyjít k hotelu je v úmorných vedrech trošku nepohodlné a vzhledem k tomu, že hotel je staršího data a není nijak stíněn, je v pokojích neskutečná výheň. Nepomohou ani žaluzie, poctivé větrání, nic. Hotel sám o sobě má spíše starší vybavení a klimatizace se v něm nedostávala. Pokojen byly na první pohled čisté a funkční. Co ovšem byla naprostá nehoráznost, byl všudy přítomný hmyz, konkrétně řečeno mravenci. Byl to otřesný zážitek! Již při vstupu do pokoje jsme si všimli mravenců vylézajících ze zdi, těsně v místě kde končil koberec na podlaze a navazoval na stěnu. Upozornili jsme na tento fakt recepci a šli se projít. Během naší nepřítomnosti byl na mravence nastříkán asi nějaká sprej a když jsme se vrátili z procházky, na koberci se svíjelo v různém stadiu paralýzy asi 15 mravenců. nebudu to protahovat po naší další procházce následující den byl pokoj mravenci natolik "zamořen" že lezli v houfech po nohou, vypadalo to jako by "obživl" koberec. Na recepci mi byl nabídnut na živé mravence smetáček s lopatkou, s odůvodněním, že uklízečky již mají po směně a kumbál je zamčený. Naštěstí byl u recepce i další zaměstnanec, který mě slyšel líčit stav pokoje a naštěstí navrhl, abychom se s manželem a naší malou dcerkou přesunuli do nového pokoje. Recepční se to sice nepozdávalo, ale naštěstí ustoupila a my se mohli vyspat v klidnějším prostředí. Pominu-li tuto událost, je hotel obdařen krásnými a udržovanými bazény, které se naší dcerce neskutečně líbily. Pokud tedy nejste nároční na vybavení hotelu, stravu a budete mít štěstí na pokoj, je to hezké místo pro "vodomilné" děti.

Recenze od uživatele F H

F H

02.08.2020

1.0

Nechápu proč je zde na koupaliště cena tak vysoká když služby jsou tak pod úrovní. Zdejší bufetista opruzuje lidi již několik let a nikoho to nezajímá, že tím kazí dobře jméno lázní. Určitě bych pro příští roky tuto firmu vyměnil. Chodím zde hra ať golf. Ale co je na koupališti za občerstvení katastrofa. Když se rozhodnete jít na koupaliště. Raději se oblečte a zajděte si koupit něco přímo do lázní. Vyjde vás to ve finále levné s příjemnou obsluhou. Bufetista nechte bufetistou. Řekl bych že se hodí tak na obsluhu za hodku.

Recenze od uživatele Karel Vop

Karel Vop

02.08.2020

1.0

Bufet na koupališti jako u prasat. Nějaká desinfekce stolu nehrozí. Kvalita služeb katastrofální. Nedoporučuji nevstivit za cenu koupaliště služby na úrovni nejhoršího bufetu.

Recenze od uživatele Frantisek Bogar

Frantisek Bogar

02.08.2020

1.0

Není to recenze na lázně, ale na bufet v koupališti. Ceny na nápojové a jídelním lístků neplatí. Mění je tak jak se jim sejde.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti