Delphin Diva | mapa | Cestolapka.cz

Delphin Diva Lara, Turecko

Velmi dobré
97 RECENZÍ
4.4

Popis
Luxusní stylový hotelový komplex skýtající skutečně pestrou škálu služeb na vysoké úrovni. Vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak i pro jednotlivce.
Rychlý přehled
aquapark se skluzavkami 8 restaurací, 8 barů privátní pavilony na pláži ultra all inclusive program
Stručná poloha
přímo u soukromé písečné pláže centrum letoviska 300 m město Antalya 20 km mezinárodní letiště 15 km
Poloha
Luxusní hotel 5* se řadí do řetězce hotelů Delphin a pyšní se nejen zajímavou architekturou, ale i skvělou polohou přímo u široké písečné pláže v oblíbeném středisku Lara (přilehlá část pláže v délce 300 m je hotelová soukromá). Rozléhá se na celkové ploše úctyhodných 24 000 m2 a v roce 2014 prošel velkou rekonstrukcí a modernizací. Od samotného centra je komplex vzdálený cca 300 m, v jeho bezprostředním okolí najdete řadu restaurací, obchůdků aj. Centrum Antalye je vzdáleno 20 km, mezinárodní letiště cca 15 km. Doba transferu cca 30 min.
Pojmenování upoutávky 1
Restaurace
Popis upoutávky 1
Hotel disponuje hlavní restaurací s venkovní terasou a 7 á la carte restauracemi.
Pojmenování upoutávky 2
Bazén
Popis upoutávky 2
Dětem je k dispozici bazén, lunapark, vodní skluzavky, hřiště a miniklub.
Vybavení hotelu
Rozlehlý hotelový komplex je tvořen hlavní vícepatrovou budovou se 2 ubytovacími křídly a několika dalšími nižšími budovami a dále centrální částí s bazény vsazenou do rozlehlé hotelové zahrady přecházející k pláži. Uvítá Vás prostorná elegantní recepce s výtahy a lobby barem. Ke stravování jsou k dispozici hlavní restaurace s venkovní terasou, dále 7 tematických a´la carte restaurací (turecká, rybí, japonská, italská, čínská, sushi, mexická), k příjemnému posezení a občerstvení slouží celkem 8 barů (vnitřní i venkovní, pool snack bar, beach bar), nechybí kavárny, obchodní pasáž, společenská TV místnost, herna, směnárna, internetový koutek, konferenční a business centrum, herna, diskotéka aj. K relaxaci je hostům (za poplatek) k dispozici hotelové Spa a wellness centrum s bazénem, tureckými lázněmi, saunou, párou, relaxačními místnostmi, možností masáží a revitalizačních či kosmetických procedur. Nechybí dobře vybavené fitness centrum. Venkovní areál nabízí hlavní velký bazén (2321 m2), bazén se skluzavkami (309 m2), relaxační bazén (312 m2) a samostatný dětský bazén (30 m2). Ty obklopují velké sluneční terasy s lehátky a slunečníky (zdarma, i na hotelové pláži). K aktivnímu odpočinku slouží tenisový kurt, multifunkční hřiště, stolní tenis, šipky, kulečník, na pláži plážový volejbal či středisko vodních sportů a potápěčská škola. Pro nejmenší hosty je zde mini klub, junior klub, lunapark, hřiště, dětská diskotéka. Hotel pořádá denní a večerní animační programy pro všechny věkové kategorie (zábavné, soutěžní, společenské).
Vybavení pokoje
Hotelové pokoje jsou velmi elegantně a moderně zařízené, dělí se do několika kategorií. Mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (v ceně), SAT-TV, telefon, trezor a minibar (poplatek), coffee/tea set, pracovní stůl, balkón nebo terasu s posezením (výhled dle typu pokoje). V nabídce jsou pokoje Standard (26-30 m2) s možností 1 přistýlky a výhledem na okolí nebo na moře, Duplex rodinné pokoje (47 m2, 2 ložnice, mezonetový typ), pro náročnější pak suity (80-85 m2, kapacita 2-4 osoby, na vyžádání). Hotel disponuje i několika pokoji s bezbariérovými přístupy.
Pojmenování zařízení 1
Dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek
Popis zařízení 1
Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (v ceně), SAT-TV, telefon, trezor a minibar (poplatek), coffee/tea set, pracovní stůl, balkón nebo terasu s posezením
Stravování
ultra all inclusive - plná penze formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), pozdní snídaně, denní a půlnoční snack občerstvení, neomezená konzumace vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů 24 hodin denně. Hotel vyžaduje u stravování formálnější oblečení.
Náš názor
Luxusní stylový hotelový komplex skýtající skutečně pestrou škálu služeb na vysoké úrovni. Vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak i pro jednotlivce. Výhodou je stravování přímo v hotelu, poloha přímo u dlouhé pláže s pozvolným vstupem do moře a v neposlední řadě snadná dostupnost centra letoviska s jeho turistickými lákadly, golfovými resorty a historickými pamětihodnostmi.
Odkaz na WWW
https://www.delphinhotel.com/EN/delphin-diva
www odkaz popis 1
www.delphinhotel.com/EN/delphin-diva
Cena letecky/osoba zahrnuje
odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.4/5.0
Recenze od uživatele Jan Voznicky

Jan Voznicky

02.02.2020

5.0

Super hotel, ubytování, služby, personál určitě navštívíme znova, doporučuji všem.

Recenze od uživatele Marcela Berglova

Marcela Berglova

10.07.2019

5.0

Milý a pozorný personál, výborná kuchyně , velký výběr jídel i přes absenci vepřového masa nebylo co vytknout. Čisté moře, všude všeho dostatek. Pěkné večerní animace.

Recenze od uživatele Petr Vodák

Petr Vodák

29.05.2019

5.0

Fantastické

Recenze od uživatele Marcela Sebakova

Marcela Sebakova

04.10.2018

4.0

Super služby

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti