Le Palmiste Resort & Spa | volné termíny | Cestolapka.cz

Le Palmiste Resort & Spa Trou aux Biches, Mauricius

Velmi dobré
29 RECENZÍ
3.8

Popis hotelu
Hotel Le Palmiste je příjemný 3*+ hotel nacházející se v krásném prostředí na severním pobřeží Mauricia v oblasti Trou aux Biches. Je obklopen exotickou zahradou s palmovými stromy, které vytvářejí pohodovou atmosféru. Le Palmiste se nachází v blízkosti pláže Trou aux Biches (cca 150m), která je považována za jednu z nejkrásnějších pláží na Mauriciu. Pláž je známá svým bílým pískem, průzračnou vodou a úchvatným korálovým útesem. Trou aux Biches nenabízí pouze nádhernou pláž, ale také různé možnosti vychutnat si místní kulturu, gastronomii a aktivní životní styl. V okolí najdete několik restaurací, kde si můžete vychutnat tradiční místní speciality i mezinárodní kuchyni. Je zde také možnost navštívit tradiční trhy, kde můžete zakoupit místní suvenýry, koření a čerstvé ovoce. Trou aux Biches je také dobrým výchozím bodem pro objevování dalších atrakcí na Mauriciu. Nedaleko se nachází hlavní město Port Louis, kde můžete navštívit historické památky, muzea, trhy a obchody. V blízkosti je také národní park Black River Gorges, který nabízí krásné přírodní scenérie, procházky a pozorování endemické flóry a fauny. Hotel nabízí prostorné a elegantně zařízené pokoje, které jsou rozděleny do několika kategorií, aby vyhověly potřebám různých typů hostů. Všechny pokoje jsou vybaveny moderními prvky, včetně klimatizace, minibaru, TV s plochou obrazovkou, Wi-Fi a vlastní koupelny s kompletním sortimentem toaletních potřeb. Součástí je balkon nebo terasa. Hotel Le Palmiste nabízí širokou škálu vybavení a služeb pro své hosty. Mezi hlavní zařízení patří bazén, kde si hosté mohou užívat osvěžujícího plavání a relaxace na lehátkách. Pro ty, kteří preferují aktivnější dovolenou, jsou k dispozici denní aktivity, jako je volejbal, stolní tenis nebo vodní aerobic. Na pláži lze vybírat z vodních sportů, včetně potápění, šnorchlování, windsurfingu a vodního lyžování. Pro ty, kteří chtějí relaxovat a odpočinout si, je zde také wellness centrum, kde si mohou dopřát různé druhy masáží a lázní. Pokud jde o stravování, hotel Le Palmiste má restauraci, která nabízí pestrou paletu gastronomických zážitků. Hosté si mohou vychutnat tradiční místní speciality i mezinárodní kuchyni. K dispozici je také bar, kde si hosté mohou vychutnat osvěžující nápoje a koktejly. Celkově lze říci, že hotel Le Palmiste je ideálním místem pro ty, kteří chtějí zažít atmosféru ostrova v příjemném prostředí se širokou škálou aktivit a služeb.
Vybavení
Stravování typu all-inclusive zahrnuje stravování a nápoje během pobytu v hotelu. Zde je obvyklý popis toho, co můžete očekávat od stravování typu all-inclusive: Snídaně, obědy a večeře: Tento typ stravování zahrnuje všechny hlavní jídla během dne. Snídaně může být podávána jako bufet nebo à la carte, zatímco obědy a večeře mohou být buď bufetové, nebo servírované v restauracích s jídelním lístkem. Lehké občerstvení: Mezi hlavními jídly jsou často k dispozici lehké občerstvení, jako jsou sendviče, pizzy či dezerty. Nápoje: Nealkoholické nápoje, jako jsou sodovky, voda, čaj a káva, a také alkoholické nápoje, jako jsou piva a vína. Výběr alkoholu může být omezen na místní značky s možností dokoupení prémiových mezinárodních značek. Restaurace a bary: All-inclusive resorty obvykle nabízejí více restaurací a barů. Některé mohou vyžadovat rezervace, zatímco jiné jsou volně přístupné. Room service: Služba není součástí all inclusive. Minibar: Služba není součástí all inclusive Bar u bazénu: všechny nápoje jsou zpoplatněny Rozsah a kvalita stravování v rámci all-inclusive balíčků se řídí konkrétní nabídkou a podmínkami hotelu.

Červenec - Od 29 716,-

Srpen - Od 29 716,-

Celkové hodnocení 3.8/5.0
Recenze od uživatele Nxohrc

Nxohrc

Před měsícem

3.0

buy lipitor without a prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin medication</a> lipitor uk

Recenze od uživatele Erkmwy

Erkmwy

Před měsícem

3.0

order lipitor 10mg pill <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg tablet</a> lipitor order online

Recenze od uživatele Marek Jičínský

Marek Jičínský

08.11.2019

5.0

Na dovolené jsme zde nebyli, ale jako snad jediní v okolí, měli na půjčení auto! Super přístup k lidem z ulice...vytrhli nám trn z paty!!!!

Recenze od uživatele Monika Starova

Monika Starova

24.04.2018

4.0

Doporučuji, hezké místo pro dovolenou.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti