Skicentrum - Harrachov | volné termíny | Cestolapka.cz

Skicentrum - Harrachov Harrachov, Česká Republika

Vynikající
28 RECENZÍ
4.5

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.5/5.0
Recenze od uživatele Markéta Mňuková

Markéta Mňuková

26.08.2020

4.0

Hotel je na skvělém místě. Vybavení hotelu je starší, ale udržované a čisté. Velký výběr jídla, na snídani bohatý bufet, na večeři salátový bufet, polévka a výběr z 5ti jídel, vše čerstvé. Skvělé wellness, měli jsme v ceně hodinu, byli jsme tam sami, k dispozici 2 sauny a vířivka, mísa čerstvého ovoce a voda. Jediné mínus - šílený smrad z odpadu v koupelně na pokoji.

Recenze od uživatele Marek Tomáš

Marek Tomáš

23.08.2020

4.0

Skvělá poloha hotelu, Výborné a pestré snídaně (jen ještě teplé mléko doplnit a budou nabízet vše), Večeře kombinovaná-kromě výběru z 5 jídel a polévky ještě i studený bufet-super, Pokoj v pořádku, vč. prostorného WC a v koupelně dostatečně prostorného sprch. koutu, Velmi milý a ochotný personál.

Recenze od uživatele Hana Zahradnikova

Hana Zahradnikova

18.08.2020

5.0

Naprostá spokojenost s pokoji, s hotelem jako takovým. Systém podávání jídel mi velmi vyhovuje. Lidé jsou zde milý. Malinkým mínusem je slyšitelnost mluvy ze sousedních pokojů. Nenechte se odradit poněkud zašlým vzhledem hotelu zvenčí. Je to tu skvělé.

Recenze od uživatele Irena Čeřovská

Irena Čeřovská

11.08.2020

5.0

O Hotelu od našeho příjezdu musím říct jen a jen to nejlepší..Velice milá a ochotná recepční,jídlo bezvadný a veliký výběr, perfektní a milá obsluha od číšníků a super čistota" Jezdíme často do hotelů na víkendy..ale za mě 5*****

Recenze od uživatele Iriska Čeřovská

Iriska Čeřovská

11.08.2020

5.0

O Hotelu od našeho příjezdu musím říct jen a jen to nejlepší..Velice milá a ochotná recepční,jídlo bezvadný a veliký výběr, perfektní a milá obsluha od číšníků a super čistota" Jezdíme často do hotelů na víkendy..ale za mě 5*****

Recenze od uživatele Romana Fabiánková

Romana Fabiánková

31.07.2020

5.0

Vyborne sluzby, jidlo excelentni, sluzby skele, welness uzasne, vrele doporzcujeme, neni co kritizovat

Recenze od uživatele Jan Poslušný

Jan Poslušný

28.07.2020

5.0

Velmi příjemný personál, krásný výhled ze střechy hotelu, vše v naprostém pořádku. Budeme se chtít opět v budoucnu ubytovat. Doporučuji :)

Recenze od uživatele Michal Prochazka

Michal Prochazka

18.07.2020

4.0

Pobyt jsme koupili přes slevomat, součástí byla hodina wellnes (sauna, pára,vířivka), pozornost v podobě mísy ovoce byla příjemná. Balíček dále obsahoval 2x kávu a moučník, nicméně kvůli časovému omezení (15-16h) jsme tuto možnost nevyužili a domnívám se, že většina hostů hotelu je v této době také mimo hotel. Pokoj byl čistý stejně jako celý hotel, postel pohodlná, ve sprše dostatek horké vody. Hotelové parkoviště střeženo kamerou. Co se stravování týče, tak pokud neočekáváte moderní gastronomii, budete spokojeni. Snídaně byly výborné, oceňuji především dostatek čerstvé zeleniny a různé druhy pečiva. Na večeři byl výběr z 5 hlavních jídel, polévky byly chutné (možná trochu slanější) + bufet, který opět obsahoval dostatek čerstvé zeleniny, různé saláty, dezert, sýry a nějaké uzeniny. Personál byl vstřícný a milý, obě recepční usměvavé a velmi příjemné, rádi bychom tak poděkovali všem, především panu číšníkovi, který nás celý týden obsluhoval s úsměvem (ve čtvrtek večer obsluhoval v Lobby baru).

Recenze od uživatele Michal Šic

Michal Šic

06.07.2020

5.0

Až na hlučné buranské hosty byl pobyt perfektní. Personál byl velmi milý a vstřícný. Skvělá kuchyně

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti