Wellness Hotel Astra | volné termíny | Cestolapka.cz

Wellness Hotel Astra Špindlerův Mlýn, Česká Republika

Velmi dobré
50 RECENZÍ
4.3

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.3/5.0
Recenze od uživatele Kristýna Pešatová

Kristýna Pešatová

04.09.2020

5.0

Ideální pro rodiny, krásné výlety v okolí, personal ochotný, mužů jen doporučit... Nádherné wellness, krásný dětský koutek a snídaně opravdu bohaté, rádi se vrátíme.

Recenze od uživatele Amalie Orlikova

Amalie Orlikova

21.08.2020

5.0

Zdravím z rovna odjíždíme chtěla bych jen napsat že pobýt úplně super pokoje čisté snídaně pecka ale ty večeře trochu zlepšit welness pecka i bazén personál super hlavně Nikol a Štěpán jen můžu doporučit

Recenze od uživatele Volejbal Vršovice

Volejbal Vršovice

12.08.2020

5.0

Ochotný a velmi ochotny personal. Vsude cisto. A jako zlaty hreb krasne wellness super jidlo, svedske stoly, ktere jsou prubezne doplnovany. Konecne i v Cechach zacinaji fungovat hotelove sluzby tak, jak maji vypadat.

Recenze od uživatele Olga Kořínková

Olga Kořínková

23.07.2020

4.0

Velice příjemný hotel a prostředí. Byli jsme ubytovaní: 2 pokoje s manželskými postelemi. Pokoje prostorné, hodně úložného prostoru. Jídlo polopenze formou bufetu, vynikající kuchyně a dostatek jídla. V ceně jsme měli také celodenní bazén, ostatní Wellness je za příplatek. V okolí nespočet výletů a příležitostí. Jediná výtka, na kterou jsme upozorňovali na recepci, byl úklid pokojů, kde se neluxovalo, ale pouze úklid postelí a koupelny. Myslím, že si paní manažerka pohlídala a napravila. Všem doporučuji a přeji krásnou dovolenou jako jsme zažili my.

Recenze od uživatele Nada P

Nada P

16.07.2020

3.0

Věděli jsme do čeho jdeme, tak nás nic nezaskočilo, nepřekvapilo. Pokoje -vždy uklizené,voňavé. Restaurace - snídaně,večeře- výběr jidel celkem pestrý, doplňováno průběžně, úklid použitého nádobí ze stolu také průběžně.

Recenze od uživatele Nikola Macháčková

Nikola Macháčková

16.03.2020

5.0

Vyrazili jsme do Špindlu na víkend a lepší hotel jsme si nemohli vybrat. Krásné pokoje, skvělá restaurace, celkově úžasné prostředí. Ale co naprosto předčilo naše očekávání bylo wellness! Určitě stojí za to ho tady navštívit.

Recenze od uživatele Milan Pykal

Milan Pykal

06.03.2020

5.0

Byli jsme zde na víkendovém pobytu a za nás naprostá spokojenost. Nádherné prostředí, příjemný personál, gastro vynikající, zkrátka vše na úrovni. Wellness, který je součástí hotelového komplexu je prostě bomba. Moc recenze nepíšu, ale byl jsem z toho tady tak nadšený, že jsem to sdílet musel.. Díky moc všem z Astry, určitě jsme zde nebyli naposledy.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti