Tarisa Resort & Spa | fotogalerie | Cestolapka.cz

Tarisa Resort & Spa Mon Choisy, Mauricius

Velmi dobré
23 RECENZÍ
3.8

Cena

V ceně zájezdu je zahrnuto:

• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku*

• transfery do pobytového místa a zpět

• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu

• česky/slovensky mluvící delegát

• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře



K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):

• volitelné doplňkové služby

• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené

storno/plnění do 40 000 Kč1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt
storno/plnění do 80 000 Kč2 023 Kč/osoba/pobyt


Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 4. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 4. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.
Doporučení
Příjemný hotelový komplex s přátelskou atmosférou, který prošel v roce 2017 kompletní renovací, se nachází v severní části ostrova v bezprostřední blízkosti překrásné pláže pokryté jemným bílým pískem. Díky bohatému sportovnímu zázemí, konceptu all inclusive, komfortnímu ubytování v blízkosti malebné laguny omývané tyrkysovými vodami Indického oceánu je tento hotel vynikající volbou pro strávení nezapomenutelné, ať už odpočinkové, či aktivní dovolené pro klienty všech věkových kategorií.
Gps
20.020388, 57.555468
Pláž
Krásná pláž s jemným bílým pískem se nachází cca 50 m od hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA. Vybrané nemotorizované vodní sporty na pláži zdarma, motorizované vodní sporty za poplatek.
Plazcca
50 m
Plazm
50
Poloha
Vyhledávaný hotel se nachází v severozápadní části ostrova v klidnějším letovisku Mont Choisy, cca 50 m od krásné pláže s bílým pískem a cca 75 km od mezinárodní letiště. Centrum živého letoviska Grand Bay cca 6 km, hlavní město Port Louis s množstvím nákupních možností možností cca 20 km.
Popisnawww
Příjemný hotelový komplex s přátelskou atmosférou, který prošel v roce 2017 kompletní renovací, se nachází v severní části ostrova v bezprostřední blízkosti překrásné pláže pokryté jemným bílým pískem. Díky bohatému sportovnímu zázemí, konceptu all inclusive, komfortnímu ubytování v blízkosti malebné laguny omývané tyrkysovými vodami Indického ocenánu je tento hotel vynikající volbou pro strávení nezapomenutelné, ať už odpočinkové, či aktivní dovolené pro klienty všech věkových kategorií.
Stravování
Polopenze. Snídaně a večeře formou bufetu. Za příplatek možno doobjednat all inclusive. Služby all inclusive zahrnují plnou penzi (snídaně formou bufetu 07:00–10:00, oběd formou bufetu nebo výběr z menu 12:30-14:30, večeře formou bufetu 19:30–22:00), lehké občerstvení během dne, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v baru a restauracích v době od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.
Ubytování
Prostorné, komfortně zařízené pokoje s balkonem nebo terasou a orientací na moře, disponují vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) a jsou vybaveny klimatizací (klimatizace zdarma), TV, telefonem, setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem a minibarem. Maximální obsazenost tři dospělí. Rodinné pokoje s výhledem do zahrady za příplatek. Maximální obsazenost čtyři dospělí.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, hlavní resturace, restaurace s obsluhou (indická kuchyně, možno rezervovat 1x za pobyt, nutná předchozí rezervace), bar, venkovní bazén, dětský bazén, směnárna, dětský klub, centrum vodních sportů.

Zdarma: Wi-Fi (v celém hotelu), slunečníky a lehátka u bazénu, denní a večerní zábavní program, fitness, stolní tenis, tenis, plážový volejbal, minigolf, sauna, nemotorizované vodní sporty (kajak, šlapadla, kanoe).
Za poplatek: Spa centrum, masáže, motorizované vodní sporty.
Název
Tarisa Resort & Spa

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.8/5.0
Recenze od uživatele Vĕra Hankeová

Vĕra Hankeová

03.09.2019

4.0

Krásná dovolená. Až se dokončí rekonstrukce pláže, nebude mít chybu. Personál maximálně vstřícný a ochotný, servis bez chyby.

Recenze od uživatele Libor D.

Libor D.

05.02.2018

5.0

Ideální pro relax, bomba

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti