Weekender Resort | mapa | Cestolapka.cz

Weekender Resort ตำบล มะเร็ต, Thajsko

Velmi dobré
38 RECENZÍ
3.9

Popis hotelu
POLOHA: Weekender Resort se nachází na jižním cípu ostrova Koh Samui a je obklopen bílou, pískovou pláží Lamai Beach, která se rozkládá podél celého resortu. Přibližně 24 km od resortu se nachází letiště Samui a také městečko Nathon nacházející se ve vzdálenosti 19 km. UBYTOVÁNÍ: Moderní interiéry pokojů nabízejí stylové prostředí. Každý pokoj je zařízený elegantní dřevěnou podlahou a nábytkem v béžových a bílých odstínech. V pokojích se nachází klimatizací, koupelna s WC, SAT/TV, telefon, minibar, denně láhev pitné vody zdarma.
Vybavení
VYBAVENÍ A SLUŽBY: Hotel nabízí 24 hodinová recepci, směnárnu, bar, bazén, WiFi, obchody se suvenýry, fitness centrum, wellness centrum, trezor. SPORT A ZÁBAVA: V resortu se můžete těšit například na lekce vaření, šnorchlování, dětský koutek, jízdu na kánoých, lekce potápění, knihovnu či další vodní sporty a atrakce. UPOZORŇENÍ: Resort bude znovu otevřen 15. prosince 2021 s následujícím omezením zařízení: - Bazény fungují normálně. - Pláž a lehátka jsou k dispozici. - Fitness a dětský klub jsou na vyžádání (je omezený počet uživatelů) - Hotelová restaurace zatím není k dispozici takže je možnost jen ubytování bez stravování.

Celkové hodnocení 3.9/5.0
Recenze od uživatele Petr Vild

Petr Vild

13.02.2020

5.0

Tepla je tu dost.

Recenze od uživatele Pavel Kotásek

Pavel Kotásek

14.10.2019

5.0

velmi příjemné místo se skvělým prsonálem a službami

Recenze od uživatele Láďa Czerný

Láďa Czerný

21.03.2019

4.0

Dokonalé místo k odpočinku a vychutnání si kouzla Thajska. Jedinečné jsou apartmány s výhledem na moře, protože nemusíte používat klimatizaci, jelikož mořský vítr ji dokonalé nahrazuje. Usínate s šumem moře a probouzíte se s tímtéž a navíc s východem slunce na obzoru. Dvakrát jsme si tam vychutnali dvoutýdenní pobyty a dveře na balkón jsme vůbec nezavírali. Pokoje jsou obrovské, luxusně pohodlné postele, ze sprchy se můžete koukat na moře, odpočívat na balkónu s výhledem na moře ráno, odpoledne i v noci. Na snídani obrovské množství lahodného ovoce. Dva krásné bazény v areálu hotelu s výhledem na moře pro toho kdo se boji vln. Na pláži skvělé thajské masáže. Restaurace s možností večerního posezení přímo na pláži s vychutnáním si luxusních lahůdek je pohádkovým potěšením. Snídaně s výhledem na moře je taktéž dokonalá. Jedinou nevýhodou bylo při našem druhém pobytu v resortu nepořádek v moři aneb velké klády, dveře od lednice... byly nepříjemným překvapením. Pláže jsou taky nedostatečně čištěny.

Recenze od uživatele Jiri Mares

Jiri Mares

18.02.2019

3.0

Hotel odpovídá 3 hvězdám. Pokoje standart jsou už staré a vybydlené. Snídaně super, bazény super. Pozor na lamai hodně fouká, nehodí se pro děti, lépe zvolit jih nebo sever ostrova

Recenze od uživatele Jan Mat

Jan Mat

01.01.2019

3.0

Je to lepší hotel,než jiné dražší v blízkém okolí.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti