Kontokali Bay Hotel & Spa | volné termíny | Cestolapka.cz

Kontokali Bay Hotel & Spa Kontokali, Řecko

Velmi dobré
32 RECENZÍ
3.9

Vybavení:
Resort má 261 pokojů. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel a směnárna. Díky WiFi ve společných prostorách (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna a plážový bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde novinový stánek. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Jízdní kola je možné nechat v úschovně kol. Prázdninový areál nabízí vícejazyčný personál, autopůjčovnu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít zdarma shuttleservis. Při obchodních záležitostech je možné využít sekretářských služeb.

Ubytování:
V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku a varnou konvici/kávovar. Zařízení pokoje doplňuje telefon a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/Zábava:
V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V komplexu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například tenis, hru boccia a plážový volejbal, za poplatek je pak jízda na kole/horském kole, golf a jízda na koni. Je možné objednat golf a jízdu na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, plachtění, potápění a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř resortu, je tady fitness studio, stolní tenis, šipky a jóga. V prázdninovém areálu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, hammam, kosmetický salon, masáže, hydroterapie a omlazující procedury. Objekt má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit.

Stravování:
Podávají se snídaně, obědy a večeře. Komplex nabízí také drobné občerstvení. Během cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty nejrůznější speciality. Resort nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.9/5.0
Recenze od uživatele MoooM V

MoooM V

01.09.2020

4.0

Za ubytování 5* bych nedala. Jídlo je OK.

Recenze od uživatele Dagmar Marešová

Dagmar Marešová

22.08.2019

5.0

Perfektní servis kvalitní kávy a nadpozemsky úžasné vafle

Recenze od uživatele Andrea Ondráčková

Andrea Ondráčková

15.07.2019

5.0

Nemam hotelu co vytknout.

Recenze od uživatele Jitka Benčová

Jitka Benčová

19.07.2017

5.0

Krásné moře. Luxusní hotel

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti