Constantinos The Great | volné termíny | Cestolapka.cz

Constantinos The Great Παραλίμνι, Kypr

Velmi dobré
122 RECENZÍ
3.6

Popis
5* luxusní hotel Constantinos The Great se nachází u jedné z nejkrásnějších pláží Kypru.
Rychlý přehled
sluneční terasa s výhledem na moře vynikající vybavenost a kvalita služeb kvalitní stravování přímo v hotelu vhodné i pro rodiny s 1-2 dětmi
Stručná poloha
přímo u pláže Fig Tree, Modrá vlajka nákupní možnosti v přímém okolí zastávka místní dopravy u hotelu mezinárodní letiště Larnaca 45 km
Poloha
5* luxusní hotel Constantinos The Great se nachází v centru oblíbeného letoviska Protaras, přímo u jedné z nejkrásnějších pláží na Kypru - Fig Tree, ocenění Modrou vlajkou. Vstup do moře je zde pozvolný. V přímém okolí hotelu budete mít řadu nákupních možností, obchůdky, taverny a kavárny. Vzdálenější cíle snadno navštívíte pomocí místní dopravy, jejíž zastávka je 5 min chůze od hotelu. V blízkém okolí můžete navštívit Národní park Cavo Greco, kostel Profitis Elias, známé pláže Sunrise a Trinity anebo o málo vzdálenější Mořské muzeum, akvárium aj. Mezinárodní letiště je vzdáleno 45 km, doba transferu cca 50 min.
Pojmenování upoutávky 1
Constantinos The Great
Popis upoutávky 1
Sluneční terasa s výhledem na pláž Fig Tree s Modrou vlajkou.
Vybavení
Stylový komplex s řadou historických stavebních prvků tvoří hlavní 6podlažní budova a areál bazénu vsazen do zahrady přecházející k pláži. Uvítá Vás prostorná a elegantní vstupní hala s recepcí a výtahy, lobby s vnitřním barem, o stravování se postarají 2 bufetové restaurace, dále 2 a´la carte tématické restaurace, středomořská a asijská, k posezení můžete využít celkem 3 bary, café bar, pool a beach bar. Dále Vám bude k dispozici konferenční místnost, společenská TV místnost, busieness centrum, Wi-Fi připojení ve společných prostorách zdarma, k relaxaci slouží hotelové Spa s vnitřním bazénem, saunou, parní lázní, kosmetikou, masážemi aj. Nechybí kvalitně vybavené fitness centrum. Venkovní areál nabízí velký sladkovodní bazén, dětský bazén s brouzdalištěm, sluneční terasu s lehátky a slunečníky u bazénu a v přední části u pláže, na pláži za poplatek. K aktivnějšímu odpočinku můžete využít stolní tenis, kulečník, plážový volejbal či nabídku středisek vodních sportů nebo potápěčských bází. Hotel pořádá tématické večery a animační programy pro všechny věkové kategorie.
Vybavení pokoje
Hotel nabízí ubytování v moderně a elegantně zařízených 2lůžkových pokojích a rodinných pokojích. Všechny mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojené, minibar na vyžádání, trezor, coffee/tea set, pracovní desk a židle, balkón nebo terasa, výhled na moře za poplatek. V nabídce jsou i bezbariérové pokoje pro handicapované osoby, vždy na vyžádání.
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.
Popis zařízení 1
Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojené, minibar na vyžádání, trezor, coffee/tea set, pracovní desk a židle, balkón nebo terasa, výhled na moře za poplatek. V nabídce jsou i bezbariérové pokoje pro handicapované osoby, vždy na vyžádání.
Stravování
Polopenze formou bufetu nebo all inclusive, snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne teplé i studené snack občerstvení, místní rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje. Přesné časy a místa stravování Vám budou sděleny po příjezdu.
Náš názor
Kvalitní luxusní 5* hotel dokonale splní Vaše představy o spokojené dovolené. Disponuje velkou vybaveností a vysokou kvalitou stravovacích služeb, skvělou polohou u jedné z nejpopulárnějších pláží Kypru, vstřícností k rodinám s dětmi a všudypřítomným stylem. Hotel doporučujeme jak náročným klientům, tak rodinám s 1-2 dětmi. Doslova každý si zde najde to své.
Odkaz na WWW
http:/www.tsokoss.com
www odkaz popis 1
www.tsokoss.com
Cena letecky/osoba zahrnuje
Ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
Případné navýšení palivového příplatku.

Celkové hodnocení 3.6/5.0
Recenze od uživatele MUDr. Petrikovičová

MUDr. Petrikovičová

10.01.2019

5.0

Byla jsem v tomto hotelu 10/2018 již po třetí. V tomto roce byly provedeny stavební úpravy, což změnilo vzhled hotelu k lepšímu. Hotel stojí hned u pláže. Lehátka u bazénu hotelu a na trávníku směrem k moři jsou zdarma. Mají venkovní matraci, jsou příjemná. Za lehátka a slunečník na písečné pláži se platí. Výběr jídel dostatečný, výborná středomořská kuchyně. K dispozici ovoce, moučníky - vše volně. Pití při obědě a večeři roznáší personál dle objednání, množství není limitované. Měla jsem variantu all inclusive. Uvnitř hotelu hodně prostor k posezení, hezké prostředí.

Recenze od uživatele Iva Zimmermannova

Iva Zimmermannova

06.11.2018

4.0

Ubytování příjemné strava dostačující hotelové pláže výborné moře vynikající

Recenze od uživatele Karel Řehak

Karel Řehak

06.09.2017

5.0

Super hotel výborný personál

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti