Grecian Fantasia Hotel | recenze | Cestolapka.cz

Grecian Fantasia Hotel Faliraki, Řecko

Velmi dobré
122 RECENZÍ
3.7

Popis

Náš názor ☀☀☀ velmi příjemný hotel na klidném místě uspokojí všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Výhoda letoviska Faliraki je výběr z velkého množství dlouhých písečných pláží. Oficiální kategorie hotelu 2* naše hodnocení 3* pro úroveň pokojů i služeb hotelu.



POLOHA: hotel s příjemnou atmosférou se nachází asi 600 od rušného centra oblíbeného letoviska Faliraki, kde je velké množství restaurací, taveren, obchůdků, kaváren, najdete tu však i velmi klidná místa, která jsou ideální pro strávení rodinné dovolené. Dobré spojení místními autobusy do města Rhodos (cca 12 km) – zastávka autobusu cca 50 m od hotelu. Ve Faliraki, cca 3,5 km od hotelu se nachází největší vodní zábavní park Řecka. Vzdálenost od letiště cca 15 km.

PLÁŽ: cca 350 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky za poplatek na pláži cca 10 € / set, zázemí na pláži.

UBYTOVÁNÍ: nové rekonstruované 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky, či třetího lůžka. Pokoje mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci zdarma, WiFi zdarma, TV SAT, miniledničku, trezor za poplatek cca 2.5 € / den, balkon nebo terasu. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Rodinný pokoj: stejně vybaven jako standardní pokoj, dvě oddělené ložnice a obývací koutek, všechny pokoje mají balkon nebo terasu. WiFi na pokojích zdarma.

Možnosti obsazení: 2, 2+1, 2+2, 3+ 1, 4 dospělí

VYBAVENÍ HOTELU: vstupní hala s recepcí, bar, restaurace, internetový koutek (za poplatek), popř. WiFi připojení ve veřejných prostorách zdarma, bazén s oddělenou menší částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, kulečník a stolní fotbal (za poplatek).

STRAVOVÁNÍ: polopenze (servírovaná, vyber z menu)




check in - dle nových hygienických pravidel od 15,00 hod, check out v 11,00 hod.


Podmínky v destinaci:



ŘECKO: zájezdy jsou v platnosti na řecké hlavní ostrovy. Dle cestovního semfaru vlády ČR : Řecko patřří do - Zelené zóny - nejvíce bezpečné destinace doporučeno cestovat.

Mezinárodní přímé lety na hlavní řecké ostrovy jako Rhodos, Kréta, Korfu, atd od 01.07.: bez testů tam i zpět a bez karantény pouze pro epidemiologicky stejné nebo bezpečně lepší země, ve kterých je i Česká republika. Testy v destinaci budou prováděny pouze namátkově. Tyto ostrovy budou po lékařské zdravotní stránce připraveny na případný výskyt nákazy ( testy, zvýšený počet covid lůžek v nemocnicích, proškolený nemocniční personál, v destinaci budou také zajištěny ubytovací kapacity covid garantované vybavené a zajištěné státem, pro případnou karanténu.

RHODOS: bez jediného výskytu případu COVID 19, nikdy nebyla prokázána, ostrov tento vir ani nepoznal. Hotely budou otevřeny za přísných hygienických pravidel a podmínek nařízené řeckou vládou pro maximální bezpečnost klientů, zvýšené požadavky na čistotu pokojů a společných prostor, dostupnost desinfekčních prostředků (dispensery apod), proškolený personál ohl Covid 19, zaměstnanci musí používat prostředky osobní ochrany ( roušky, rukavice, apod), ubytovatel je povinnen mít svého lékaře s proškolením na Covid 19.

STRAVOVÁNÍ: formou bufetových stolů je povoleno a služby all inclusive nejsou omezeny, (dodržování zvýšených hygienických pravidel každého hotelu ) Klient se pouze nebude moci obsluhovat sám, jídlo a nápoje budou vydávány, obsluhovány u bufetových stolů proškoleným personálem, který Vám posktyne servis, výběr a množství pokrmů dle přání výběru klienta, i nadále v neomezeném množství koncept all inclusive bude zachován.

Venkovní Bazény - povoleny, bez roušek, udržování společenského odstupu (pravidlo stejné i v ČR 2,5 m2 na osobu, zvýšená speciální desinfekce, velmi zvýšená čistota vody.

Pláže: více soukromí, které bude každěmu vyhovovat, společenské odstupy 3 m2 na osobu zajištující skvělé soukromí, bez roušek.
Při letecké dopravě a transferech do hotelu povinnost mít roušky. Řidiči musí mít proškoleni na Covid 19. ve všech autobusech budou povinně umístěny despensery desinfekčních prostředků, autobusy i vozy budou čištěny a dezinfikovány mezi jednotlivý. Památky a výlety - všechny památky otevřeny pro veřejnost, výlety organizovány s omezením kapacity (lodí, autobusů apod). Půjčovny aut , jacht, člunů povoleno.

Při odletu na místních letištích: při odbavení nebude probíhat žadná zvýšená speciální kontrola cestujících, ani namátkové testy z řecké strany.

Cestovní pojištění s CK Atlantika pojištovny UNION: hradí našim klientům veškeré léčebné výlohy spojené s onemocněním Covid 19 v destinaci, hospitalizaci, léčbu, léky, případnou repatriaci v zemi doporoučené MZV. Případnou karanténu v destinaci a vše s tím spojené zabezpečí a hradí řecká vláda.



Hygienické standary na palubách SmartWings - zobrazí se po kliknutí na odkaz





Poloha
cca 350 m od moře
Vybavení
internet, restaurace, bar, bazén, slunečníky a lehátka, stolní fotbal, kulečník
Pokoje
Rodinný pokoj 2/2 ( 2 místnosti ) - vybavení: balkon, klimatizace, lednička, TV, sociální zařízení, dvoulůžkový pokoj s přístýlkou

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.7/5.0
Recenze od uživatele Marketa Krickova

Marketa Krickova

25.08.2020

4.0

Zajímavý, příjemný malý hotýlek. Omezený ale dostatečný výběr jídla Na některých pokojích zlobí klimatizace na jiných je nejmodernější a plně funkční. Malinký bazének bez skluzavky či tobogánu. K moři asi 600 m. Vybavení pokojů moderní a účelné. V TV jede stanice NOVA. Je bezbariérový, s velmi příjemnou atmosférou.

Recenze od uživatele Tom Mayhem

Tom Mayhem

04.08.2020

3.0

Hotel nebyl špatný vypadal velice dobře i pokoje krom teda sprchy ale to se dalo přežít. Co se nedálo bylo jídla měli jsme polopenzi protože all inclusive hotel nedává tak jídla byli hrozný snídaně furt samé tousty a večeře jen 2 varinty jídel někdy i 3 ale to se nedalo počítat

Recenze od uživatele jan musiol

jan musiol

14.09.2019

4.0

Rodinny hotel Mimo hlavni silnice Na plaz 750 metu pesky

Recenze od uživatele Jitka Kočárková

Jitka Kočárková

09.09.2019

5.0

Super hotel,čistý.Ochotný personál,kousek k moři,dobré služby.

Recenze od uživatele Irena Miksová

Irena Miksová

18.08.2019

4.0

Nádherná písčitá, čistá pláž s restaurací, úžasné místo pro děti i dospělé, spousta vodních atrakcí, od hotelu cca 10min. volné chůze. Hotel celkem příjemný, rodinné pokoje útulné s klimatizací a velkou TV s českými programy, koupelna hodně malá. Strava celkem ujde, snídaně stále stejné, ale dobré, k večeři jsme si také vždy vybrali v pohodě. Vždy bylo ovoce. Hotel je nedaleko centra, kde je plno obchůdků a restaurací. Doporučuji návštěvu Akvaria cca 3min. od hotelu! Strávili jsme příjemnou dovolenou s vnoučaty.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti