Sofitel Dubai Jumeirah Beach | volné termíny | Cestolapka.cz

Sofitel Dubai Jumeirah Beach Dubai, Spojené arabské emiráty

Velmi dobré
10 RECENZÍ
3.6

Popis
Luxusní hotel v srdci tzv. "nové" Dubaje, v rezidenční čtvrti Jumeirah, přímo na nákupní promenádě The Walk a v těsné blízkosti Dubai Marina!
Rychlý přehled
přímý přístup na pláž Jumeirah Beach s dětským vodním parkem všechny pokoje s balkonem a výhledem na moře Wi-fi internet zdarma
Stručná poloha
Dubai - Jumeirah Beach cca 35 minut od letiště v Dubaji v blízkosti písečné pláže
Poloha
Jumeirah, vzdálenost od letiště cca 35 minut, u písečné pláže, nedaleko Dubai Marina Mall, v blízkosti golfových klubů a hřišť a cca 5 km od vodního parku Wild Wadi. Hotel leží přímo na známé nákupní promenádě The Walk s novým nákupním centrem The Beach.
Vybavení hotelu
438 pokojů a suite s balkóny a výhledem na moře. Klimatizace, 5 restaurací a barů, bazén s výhledem na moře, fitness, sauna, dětský klub, business centrum, konferenční sál, hlídání dětí, Wi-fi internet zdarma, pronájem aut, shuttle bus do nákupních center. Klienti mají přímý přístup na pláž Jumeirah Beach s dětským vodním parkem a k dispozici mají zdarma plážovou tašku a plážovou podložku vč. plážové osušky a láhve vody (slunečníky si mohou zapůjčit za 7 USD na den).
Vybavení pokoje
Superior pokoj - klimatizace, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon, výhled na moře. Možnost 1 přistýlky.
Pojmenování zařízení 1
Superior pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky
Popis zařízení 1
Superior pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky
Stravování
snídaně, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze - vše formou bufetu.
Náš názor
Luxusní hotel v srdci tzv. "nové" Dubaje, v rezidenční čtvrti Jumeirah, přímo na nákupní promenádě The Walk a v těsné blízkosti Dubai Marina!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve vyšších typech pokojů či suite.
Odkaz na WWW
http://www.sofitel-dubai-jumeirahbeach.com
www odkaz popis 1
Sofitel Dubai Jumeirah Beach
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha - Dubai - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, česky/anglicky mluvící asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění, turistickou taxu (platí se na místě).
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.6/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti