Iliada Beach | volné termíny | Cestolapka.cz

Iliada Beach Protaras, Kypr

Slušné
44 RECENZÍ
3.0

Popis
Oblíbený plážový resort blízko centra a přímo u nádherné písčité pláže.
Rychlý přehled
komfortní plážový resort nachází se u nejkrásnější pláže pozvolný vstup do moře nabídka vodních sportů
Stručná poloha
nedaleko živého letoviska Protaras přímo u nádherné písčité pláže v blízkosti nákupní možnosti a zábava mezinárodní letiště Larnaca cca 60 km
Poloha
Oblíbený plážový resort Iliada Beach je situován nedaleko centra živého letoviska Protaras, přímo u nádherné písčité pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté jen několik minut chůze od ubytování.
Pojmenování upoutávky 1
Iliada Beach Hotel
Popis upoutávky 1
Nádherný výhled na bazen, zhradní areál a na krásné písčité pláže. vodní sporty na pláži za poplatek.
Vybavení hotelu
Iliada Beach Hotel disponuje 107 pokoji, rozmístěnými ve čtyřpatrové budově, postavené v tradičním ostrovním stylu. Klientům je k dispozici moderní vstupní hala s recepcí, trezory, směnárnou, turistickými informacemi a lobby barem, hlavní restaurace, stylová a la carte restaurace, kyperská kuchyně, internetový koutek za poplatek, WiFi připojení za poplatek, společenská místnost se satelitní TV, úschovna zavazadel, fitness centrum, kavárna. Velký venkovní bazén, dětský bazén, snack bar u bazénu, opalovací terasa, lehátka a slunečníky zdarma, dětské hřiště a parkoviště. Pořádá pravidelné tématické večeře a zábavné programy s živou hudbou a tancem. Umožňuje sportovní aktivity jako např. stolní tenis, tenis, cvičení ve fitness centru, plavání a vodní sporty na pláži za poplatek. Pro relaxaci je určena vířivka, sauna a masážní salón s bohatou nabídkou masáží.
Vybavení pokoje
Komfortně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, sprcha nebo vana, toaleta, fén, telefon, klimatizací, rádio, satelitní TV, chladnička a trezorem za poplatek, balkon s výhled na moře nebo do okolí. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání, WiFi na pokoji je k dispozici za poplatek. Všechny pokoje jsou nekuřácké.
Pojmenování zařízení 1
Dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek.
Popis zařízení 1
Komfortně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, sprcha nebo vana, toaleta, fén, telefon, klimatizací, rádio, satelitní TV, chladnička a trezorem za poplatek, balkon s výhled na moře nebo do okolí.
Stravování
Polopenze jsou podávané formou bohatého bufetu, nápoje u večeře jsou za poplatek.
Náš názor
Hotel je ideální pro milovníky vodních sportů, kteří mohou využít zázemí před hotelem. Široký výběr restaurací, barů a obchodů je jen pár kroků od hotelu.
Odkaz na WWW
www.iliadabeachhotel.com.cy
www odkaz popis 1
www.iliadabeachhotel.com.cy

Říjen - Od 24 190,-

Listopad - Od 24 190,-

Prosinec - Od 24 190,-

Celkové hodnocení 3.0/5.0
Recenze od uživatele Sakbhy

Sakbhy

Před měsícem

3.0

purchase atorvastatin pill <a href="https://lipiws.top/">buy generic atorvastatin 40mg</a> lipitor 80mg without prescription

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti