Villa Side | volné termíny | Cestolapka.cz

Villa Side Side, Turecko

Slušné
59 RECENZÍ
3.2

Popis
Hotel v klidné části, v blízkosti centra s řadou obchodů a restaurací.
Rychlý přehled
venkovní bazén s tobogánem sportovní vyžití vhodné pro rodiny s dětmi
Stručná poloha
200 m od pláže 60 km od letiště 4 km od centra Side
Poloha
hotel řadící se do populárního řetězce Villa Side Hotels Group leží v městské části Kuköy, cca 5 km od historického centra Side a pouhých 200 m od soukromé písečné pláže. Obchodní možnosti se Vám nabízí již v blízkém okolí-nákupní centrum, restaurace, bary aj. Necelých 8 km od hotelu je oblíbené středisko Manavgat a řada zajímavostí v dosahu do 20 km, které lze snadno navštívit místní dopravou nebo hotelovým taxi. Mezinárodní letiště je vzdáleno 60 km (doba transferu cca 1 hod.).
Pojmenování upoutávky 1
Pláž
Popis upoutávky 1
Pohled na hotelovou pláž.
Vybavení hotelu
komplex hotelu je vsazen mezi další rekreační zařízení a místní komunikaci, od kterých je opticky oddělen vzrostlou zelení. Hlavní budova, architektonicky provedena ve marockém stylu, Vás uvítá vstupní halou s recepcí, směnárnou a lobby s barem. K dispozici Vám bude minimarket, obchod se suvenýry, společenská TV místnost, business centrum, dětský koutek, knihovna, kadeřnictví aj. K relaxaci zajisté přijde vhod hotelové wellness centrum s vnitřním bazénem (oddělená dětská část), saunou, hammamem, parní lázní, nabídkou různých typů masáží a kosmetických procedur. Nechybí ani kvalitně vybavené fitness centrum. Stravovací služby obstarává hlavní buffetová restaurace a další 2 a´la carte restaurace s nabídkou italské, rybí i tradiční turecké kuchyně. K posezení je zde lobby bar, snack-pool bar a plážový bar. Venkovní prostory tvoří velký sladkovodní bazén a samostatný dětský bazén se skluzavkami. Tyto jsou obklopeny sluneční terasou s lehátky a slunečníky (v ceně). K aktivnímu lze využít stolní tenis, šipky, kulečník, elektronické hry, beach volejbal, nabídku střediska vodních sportů (šlapadla, kánoe, paddle boarding, parasailing aj.). Na recepci lze sjednat rezervaci na některém z okolních golfových hřišť, potápění, pronájem vozidel. Hotel navíc pořádá animační programy pro všechny věkové kategorie hostů-společenské večery, diskotéky, aerobic, pilates, jógu, dětský miniklub aj. Parkování před hotelem pro hotelové hosty zdarma. Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 200 m od hotelového resortu - lehátka, slunečníky jsou zde za poplatek.
Vybavení pokoje
celková kapacita hotelu je 151 pokojů v několika kategoriích. Všechny jsou moderně a velmi elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT/TV, telefon, WiFi připojení (zdarma), minibar, coffee/tea set, pracovní desk a židli, balkón nebo terasu (výhled na okolí nebo směrem na moře-nutno sjednat předem). V nabídce jsou standardní pokoje (24-28 m2), rodinné pokoje (40 m2, propojené 2 ložnice) a mezonetové pokoje (50+ m2, samostatná ložnice a obývací část). Na vyžádání lze sjednat pokoj pro handikepované hosty.
Pojmenování zařízení 1
Standardní dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek
Popis zařízení 1
standardní 2-lůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT/TV, telefon, WiFi připojení (zdarma), minibar, coffee/tea set, pracovní desk a židli, balkón nebo terasu (výhled na okolí nebo směrem na moře-nutno sjednat předem).
Stravování
formou All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne občerstvení, 1 x za pobyt večeře v a´la carte restauraci (nutná rezervace), rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (v době 10:00-24:00). Místa a časy stravování Vám sdělí na recepci po příjezdu.
Náš názor
hotel láká své klienty na skvělou polohu v centru dění a zároveň nedaleko velké pláže. Oceňujeme vybavenost, širokou škálu možností vyžití, vysokou kvalitu stravovacích služeb a také variabilitu ubytování, kdy lze snadno ubytovat i rodiny s 2-3 dětmi.
Odkaz na WWW
http://www.villasidehotel.com
www odkaz popis 1
www.villasidehotel.com
Cena letecky/osoba zahrnuje
odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.

Květen - Od 15 675,-

Červen - Od 16 670,-

Červenec - Od 27 470,-

Srpen - Od 22 355,-

Září - Od 17 415,-

Říjen - Od 16 680,-

Celkové hodnocení 3.2/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti