Antonia | volné termíny | Cestolapka.cz

Antonia Evia, Řecko

O ubytování

Prostorné terasy, z kterých budete mít výhled na moře i na krásné západy slunce. Moře jen přes ulici a menší pláž buď hned u ubytování, nebo hlavní pláž cca 250 metrů. To jsou hlavní plusy ubytování Antonia.

Poloha a popis

Studia Antonia se nachází v první řadě, hned u moře. Pefki je známé svými romantickými západy slunce, které si budete moci vychutnat z prostorné terasy. Vykoupat se můžete na menší pláži, která se nachází hned u ubytování, nebo popojdete cca 250 metrů na hlavní pláž. Na večerní procházky po pobřežní promenádě to budete mít také kousek.

Studia

Studia jsou vhodná až pro 3 dospělé osoby. Rádi vám v případě ubytování rodiny se 2 dětmi přidáme do studia jednu přistýlku. Každé studio je vybaveno kuchyňským koutem se základním vybavením, lednicí a vařičem. Samozřejmostí je TV i vlastní koupelna s WC. Relaxovat můžete na prostorné terase, kde využijete k posezení stůl a židle.

Služby

Všechna studia v nabídce mají možnost bezplatného Wi-Fi připojení, za poplatek (cca 5 euro/den) pak můžete využívat digitální klimatizaci. Většina pláží je veřejná, lehátka a slunečníky jsou pronajímány za poplatek (cca 6 euro/den), případně za jiných podmínek (například výměnou za konzumaci). Každý den je vám k dispozici česky mluvící delegát.

Stravování

Základní nabídka zájezdů pro letovisko Pefki je bez stravování. Díky blízkosti místních pekáren, supermarketu a trhu si jídlo zajistíte jednoduše sami. Pokud se však rozhodnete odpočinout si na dovolené od vaření, je možné si objednat zájezd se snídaní a využít naší partnerské restaurace v hotelu Galini. Řecká taverna, kde oceníte skvělou kuchyni i výhodnou lokaci. Najdete ji přímo v centru Pefki u pláže, od studií Antonia je vzdálená cca 450 metrů, od studií Dorosia pouhých cca 150 metrů.

Destinace

Křišťálově modré moře, prostorné široké pláže, pozvolný vstup do moře a dechberoucí západy slunce. To jsou hlavní pojmenování, které bychom mohli přiřadit k letovisku Pefki. Pefki se nachází na druhém největším ostrově v Řecku - na Evii, resp. na jejím severu. Turistický ruch je zde teprve na vzestupu a tak si zde budete moci svou dovolenou užívat plnými doušky.

Radost vám udělají především dlouhé a široké pláže. I kdyby do Pefki mířilo dvakrát více turistů než nyní, stále zde bude místa dost. Oblázkové nebo kamínkové pláže vykouzlí pohled na který budete dlouho vzpomínat - tedy pohled na křišťálově čisté modré moře. Vstup do moře je pozvolný a vlny zde moc velké nebývají. Relaxovat můžete buď na svém ručníku či podložce nebo si vyberete některý z místních barů a tzv. za konzumaci strávíte pohodlně celý den na lehátku.

Při procházce na přímořské promenádě si můžete vybrat z velkého množství taveren, restaurací, kaváren i barů. Najdete tu i nezbytné obchody se suvenýry a stánky se zmrzlinou. A pokud vyrazíte na takovou procházku navečer, uvidíte krásný západ slunce. Právě krásnými západy slunce je Pefki známé.
Budete-li chtít vedle odpočinku na pláži i trochu poznání, budete nadšeni. Těšit se můžete na historií nabité Atény, jako uprostřed Karibiku si budete připadat při návštěvě ostrova Lichadonisia a netradiční zážitek nabídnou přírodní termály, které vyvěrají na pláži ve městě Edipsos. Ostrov Evia toho nabízí k poznání opravdu hodně - budete nadšeni. Aktuální nabídku fakultativních výletů zvěřejníme před zahajením sezóny.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti