Gold Zanzibar Beach House and Spa | mapa | Cestolapka.cz

Gold Zanzibar Beach House and Spa Zanzibar, Zanzibar a Tanzanie

Velmi dobré
2 RECENZÍ
4.1

Umístění

Velmi elegantní, pohodlný a moderní objekt s nízkou zástavbou a dokonale udržovanou zahradou se nachází v klidné severní části malé vesničky Kendwa na severozápadním pobřeží ostrova. Do centra Kendwy je to pěšky cca 200 m. Na letiště cca 60 km. Povinná turistická taxa - platí se na místě v hotelu - cca 1 USD/osoba/den.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na krásné široké písečné pláži (s oddělenou hotelovou částí) s bílým pískem typickým pro tuto část ostrova. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

K dispozici pro hosty

Čtyřhodinová recepce, prostorná vstupní hala, 2 restaurace: hlavní restaurace Kilimanjaro s mezinárodní a místní kuchyní (dvakrát týdně speciální menu podávané na pláži nebo u bazénu) a restaurace Gold (u pláže) - za příplatek - s pokrmy a'la carte a vynikající místní kuchyní (nutná rezervace předem), 2 bary: hlavní bar a bar na pláži. Velký bazén se slanou vodou s oddělenou částí pro děti a lehátky a slunečníky. Dále bezplatné parkoviště a za příplatek: obchody, prádelna a žehlení a služba hlídání dětí.

Internet

V hotelové hale a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Snídaně (7:30-10:00) a výběr z obědů (13:00-14:30) nebo večeří (19:30-21:30) podávaných formou bohatého bufetu v hlavní restauraci.

Za příplatek možnost plné penze: snídaně, obědy a večeře. Nápoje k obědům a večeřím za příplatek. Dále varianta All Inclusive: snídaně, obědy a večeře a místní nealkoholické nápoje a vybrané alkoholické nápoje: pivo a víno k dispozici mezi 10:00 a 23:00 a varianta All Inclusive Plus - navíc: s širší nabídkou alkoholických nápojů (kromě prémiových značek a značek určených hotelem), výběrem jídel a'la carte u oběda a večeře, objednáním snídaně na pokoj a občerstvením na pláži nebo u bazénu.


Sportovní a animační program

Zařízení provozuje měkký animační program - večerní živá hudební vystoupení. Pro děti ve věku od 3 do 12 let je k dispozici miniklub. Dále hotelová posilovna a za příplatek: lázeňské centrum a široká nabídka vodních sportů na pláži.

Webové stránky

www.goldzanzibar.com

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Prvotřídní moderní hotel s fantastickou polohou přímo na krásné pláži. Hotelové služby na nejvyšší úrovni, pestrá nabídka elegantně zařízených pokojů, lázeňské centrum, vynikající kuchyně a možnost výhodné varianty all inclusive jsou silnými stránkami tohoto hotelu. Hotel splní nejvyšší nároky hostů a je zárukou vydařené dovolené ve dvou i s rodinou či přáteli.

.

Květen - Od 59 102,-

Celkové hodnocení 4.1/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti