Suite hotel Jardins d´Ajuda | fotogalerie | Cestolapka.cz

Suite hotel Jardins d´Ajuda Funchal, Portugalsko

Velmi dobré
1 RECENZÍ
3.9

Popis
Příjemný hotel střední kategorie v blízkosti promenády a obchodního centra.
Rychlý přehled
krásná zahrada venkovní i vnitřní bazén bezplatný Shuttle Bus do centra
Stručná poloha
500 m od pláže 50 m od obchodního centra Forum 3 km od centra Funchalu
Poloha
Suite Hotel Jardins d´Ajuda se nachází v hlavní hotelové zóně, jen 3 km od centra Funchalu. Díky své výhodné poloze 500 m od pláže a 50 m od nákupního centra Forum Madeira v kombinaci s vynikajícími podmínkami pohodlí, které nabízí, je tento hotel ideální volbou pro Váš nezapomenutelný pobyt na ostrově Madeira. V okolí najdete mnoho restaurací. Nedaleko hotelu se nachází Lido promenáda, která se v těchto místech napojuje na kamenitou pláž Praia Formosa, která se v druhé části přeměňuje na pláž s černým pískem.
Pojmenování upoutávky 1
Vnitřní bazén
Popis upoutávky 1
Ve vybavení hotelu je také vnitřní bazén.
Vybavení hotelu
Jardins d'Ajuda Suite Hotel má 277 pokojů s různou kapacitou, 52 dvoulůžkových pokojů, 95 studií (s kuchyňským koutem) a 130 apartmánů s kuchyňským koutem. V hotelu je vstupní hala s recepcí, výtah, parkoviště, restaurace, Cocktail bar, Coffee shop, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, kadeřnictví, konferenční sál, vnitřní a venkovní vyhřívaný bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, fitness centrum, turecká lázeň, masáže, sauna - bez poplatku. Bezplatný Shuttle Bus do a z Funchalu.
Vybavení pokoje
Všechny pokoje jsou vybavené kabelovou Tv, fénem, osobním trezorem, telefonem s přímou volbou, klimatizací a balkónem. Pokoje nebo studia (s kuchyňkou) s výhledem na krajinu (do ulice) jsou vybaveny dvěma samostatnými lůžky nebo manželskou postelí, sociálním zařízením a balkónem. Možnost přistýlky (pouze ve studiích).
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby (výhled do krajiny)
Popis zařízení 1
Pokoje mají výhled do krajiny (do ulice) a jsou vybavené sociálním zařízením, kabelovou TV, fénem, osobním trezorem, telefonem s přímou volbou, klimatizací a balkonem. Výhled do zahrady nebo na moře je za poplatek.
pojmenovani_zarizeni_2
Studio pro 2 osoby s možností 1 přistýlky (výhled do krajiny)
popis_zarizeni_2
Studia s možností 1 přistýlky mají výhled do krajiny (do ulice) a jsou vybavené sociálním zařízením, kuchyňkou, kabelovou TV, fénem, osobním trezorem, telefonem s přímou volbou, klimatizací a balkonem. Výhled do zahrady nebo na moře za poplatek.
Stravování
Snídaně formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení polopenze nebo plná penze (také formou bufetu). Doporučujeme večeře v okolních restauracích nebo v nákupním centru Forum.
Náš názor
Starší, ale čistý hotel vhodný pro nenáročné klienty, který hodnotíme spíše jako 3*. Hotel se pyšní krásnou rozlehlou zahradou s palmami a banánovníky.
Poznámka
Ubytování a letenky jsou vždy na vyžádání a zpětné potvrzení.
Odkaz na WWW
https://www.hoteisajuda.pt/
www odkaz popis 1
Hotel Jardins d'Ajuda
Cena letecky/osoba zahrnuje
ubytování na zvolený počet nocí se zvolenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, služby česky hovořího delegáta, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění, pobytovou taxu (hradí se na recepci hotelu), případné navýšení palivového příplatku.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.9/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti